نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران

سفر ناگهانی مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران

«کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یکشنبه در تهران با صالحی و وظریف دیدار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اولین سفرش در این سمت فردا (یکشنبه) در تهران ضمن دیدار با علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

 

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این باره گفته بود که این دیدار، جزیی از تعاملات و همکاری‌های جاری ایران و آژانس و در چارچوب رایزنی‌های سطح بالا بین طرفین است.

 

بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی نیز امروز (شنبه) در نشست خبری برای اعلام جزییات گام سوم کاهش تعهدات برجامی ایران درباره دعوت از «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که این سفر براساس برنامه گذشته بود و اگر آمانو زنده بود این سفر باید در همین زمان انجام می‌شد.

 

وی افزود: فروتا فردا صبح وارد تهران می‌شود و تا ظهر ملاقات‌هایی با ظریف و صالحی دارد و بعدازظهر تهران را ترک می‌کند.

به گزارش فارس، سخنگوی آژانس پیش از این از سفر فروتا به تهران و دیدار با مقامات ایرانی خبر داده بود و این سفر را بخشی از تعاملات مداوم بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خوانده بود.

 

گفتنی است این سفر پیش از دیدار فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام می‌شود.

این نخستین سفر فروتا پس از تصدی به این سمت است.

 

کورنل فروتا پس از مرگ «یوکیا آمانو» مدیرکل سابق آژانس سرپرستی این سازمان را به عهده گرفت و یکی از نامزدهای تصدی این سمت است.

منبع : فارس

ارسال نظر