دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

معترضان صهیونیست خواستار برکناری نتانیاهو شدند

امروز دوشنبه، شمار زیادی از معترضان صهیونیست با تجمع در مقابل مقر کنست در قدس اشغالی، خواستار عزل بنیامین نتانیاهو شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر. رسانه‌های اسرائیلی از تظاهرات امروز (دوشنبه، ۴ دسامبر) معترضان صهیونیست در مقابل مقر ساختمان کنست (پارلمان) در غرب قدس اشغالی خبر دادند.

 

بر اساس این گزارش، معترضان اسرائیلی در پنجاه و نهمین روز جنگ غزه، نیز با برگزاری این تظاهرات، بار دیگر خواستار برکناری «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از منصبش شدند.

 

در چهلمین روز جنگ غزه نیز صدها صهیونیست در مقابل ساختمان کنست در غرب قدس اشغالی تظاهرات کردند و خواستار تغییرات سیاسی در رژیم صهیونیستی و برکناری نتانیاهو از پستش شده بودند.

 

از سوی دیگر، خانواده اسرای صهیونیست در نزد حماس نیز از آغاز بمباران بی‌امان نوار غزه تاکنون بارها علیه نتانیاهو و اهمال او در تلاش برای آزادی این اسرا تظاهرات کرده‌اند.

 

دو شب پیش نیز هزاران نفر از شهرک‌نشنیان صهیونیست در حمایت از مبادله اسرا با حماس، در تل‌آویو تظاهرات کردند و خواستار اعمال فشار بر کابینه نتانیاهو برای امضای توافق مبادله اسرا با حماس و بازگرداندن اسرای صهیونیست از غزه شدند.

 

همزمان تظاهرات دیگری در قدس اشغالی و در نزدیکی محل اقامت نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در اعتراض به سیاست‌های تل‌آویو در جنگ اخیر غزه، برگزار شد./ فارس

ارسال نظر