صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها

هشدار جدی به پشت میز نشین‌ها !

یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی گفت: بی اختیاری ادرار و مدفوع از عوامل خطر فشار به اعصاب نخاع است که باید جدی گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه حجتی، افزود: دردهای گردن شایع‌ترین دردهای اسکلتی عضلانی هستند. علت بروز این دردها در جوانان خستگی و مشکلات عضلانی است، اما با افزایش سن، مشکلات استخوانی، آرتروز و دیسک مطرح می‌شود.

 

وی با بیان اینکه برخی مشاغل طوری است که افراد مدت طولانی پشت میز می‌نشینند بدون آنکه حرکتی بکنند، ادامه داد: به ویژه اگر این افراد در وضعیت نامناسبی هم باشند، دچار گرفتگی عضلات مخصوصاً عضلات گردن و شانه می‌شوند.

 

این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی افزود: افراد باید نحوه نشستن خود را اصلاح و حتماً از بی حرکتی طولانی خودداری کنند. اگر ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بی حرکت بودیم. دو الی سه دقیقه از جا بلند شویم و حرکات کششی دست را انجام دهیم.

 

وی با بیان اینکه آسیب‌های اسکلتی عضلانی در کسانی که عضلات قوی‌تری دارند کمتر است، گفت: اگر ورزش، نامناسب باشد عامل آسیب می‌شود. برنامه ورزشی مناسب و منظم نه از نوع آسیب رسان، سبب پیشگیری از اختلالات اسکلتی عضلانی می‌شود.

 

حجتی در خصوص پیشگیری از آرتروز گردن و بیرون زدگی دیسک با افزایش سن، تصریح کرد: افزایش سن امری اجتناب ناپذیر است. با ورزش منظم و رعایت فعالیت‌های روزمره، پرهیز بیش از حد از خم نگه داشتن سر به جلو، و پرهیز از چرخش بیش از حد سر می‌توان از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کرد.

 

وی به کسانی که سابقه گردن درد و بیرون زدگی دیسک دارند، توصیه کرد: اگر دچار ضعف شدید عضلات دست و پا هستید، حتماً به پزشک مراجع کنید. همچنین بی اختیاری ادرار و مدفوع، از عوامل خطر فشار به اعصاب نخاع است که باید جدی گرفته شود./ مهر

ارسال نظر