پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

مهدی تاج :ژاپن نقطه استاندارد فوتبال آسیاست

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: ژاپن نقطه استاندارد فوتبال آسیاست و اگر فدراسیون فوتبال ایران بخواهد از لحاظ فوتبالی ژاپن را ببرد در این مسائل از این کشور عقب است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم معارفه مجید جلالی، مدیر توسعه و پیشرفت فوتبال کشورمان(تکنیکال دایرکتور) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یک جاهایی در فدراسیون فوتبال حلقه‌های گُمشده وجود دارد و باید بتوانیم تیم‌های نوجوانان، جوانان و امید را به گونه‌ای بار بیاوریم تا در تیم ملی بزرگسالان از آنها جواب بگیریم. شهرداری‌ها، وزارت ورزش، دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش‌ها کار می‌کنند، ولی حلقه اتصالی بین آنها وجود نداشت، این همان چیزی بود که به آن تکنیکال دایرکتور می‌گویند.

وی افزود: این کار به صورت جدی شروع شده است. آرسن ونگر، ۲ یا سه سال پیش در قطر در جلسه به من گفت باید این واحد را راه‌اندازی کنید. خوشبختانه امروز انجام شد، جلالی خودش علاقه‌مند است و اطلاعات کافی دارد و صاحب‌نظر است. ژاپن نقطه استاندارد فوتبال آسیاست و اگر فدراسیون فوتبال ایران بخواهد فوتبالی ژاپن را ببرد از نظر این چیزها از این کشور عقب است. از ما انتظار حرف‌های علمی و مبتنی بر شرایط و اطلاعات می‌رود. شاید ژاپن بیاید ببرد یا ببازد، ولی حرفی که می‌زنم ارتباطی به برد و باخت‌هایش ندارد. ژاپن مدتی است که هر آنچه را که گفته‌اند، عملیاتی کرده است.

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: برخی از کشورها در آسیا شروع کرده‌اند و برخی کشورها نیز که فکر می‌کنید موفق‌تر هستند، هنوز شروع نکرده‌اند. شاید این کشورها در زمین فوتبال بازی‌هایی را ببرند، ولی بردشان باعث توسعه فوتبال‌شان نیست. تعویض یا تغییر در فدراسیون فوتبال نمی‌تواند جلوی این مسیر را بگیرد یا کسی بخواهد مسئول این حوزه را برکنار کند. من فکر می‌کنم بهترین مسیر همینی است که در پیش گرفته‌ایم و آینده خوبی دارد. با رئیس فدراسیون فوتبال ژاپن آشنا هستیم و بسیار با ما رفیق است.

تاج در واکنش به اظهارات جلالی درباره حمایت وی از فعالیتی جدید جلالی، گفت: من بروم و فرد دیگری بیاید باید این کار را انجام دهد، چون چاره‌ای نیست.

رئیس فدراسیون فوتبال راجع به درخواست بودجه بالای جلالی برای توسعه و پیشرفت فوتبال ایران اضافه کرد: بله، همینطور است. فیفا و AFC پولی در این زمینه اختصاص می‌دهند که باید در همین حیطه هزینه شود. ما نیز باید بودجه‌ای تعیین کنیم درست مشابه توسعه و افتتاح هتلی که ساخت و ساز آن را متوقف نکرده‌ایم. یعنی در واقع بودجه ساختمانی‌مان را خرج بودجه جاری نکرده‌ایم./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار