ببینید | تعطیلی تهران منتفی است ورود شرکت‌های نفتی چین به صنعت نفت عراق وضعیت بحرانی برق در این استان با افزایش ۳ برابری مصرف ادامه افزایش قیمت طلا و سکه در بازار ایران + جزئیات افزایش قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ + جدول قیمت‌ها مرز خسروی موقتا تعطیل شد قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ ۵۷درصد ظرفیت سد‌های کشور خالی است / افت ۴۲درصدی ورودی آب به سد‌ها مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی تا سه شنبه ۱۴ مرداد اطلاعیه مهم فرودگاه مهرآباد درباره پرواز‌های داخلی کشور خبر مهم برای بازنشستگان/ افزایش ۳ تا ۴ میلیون تومانی حقوق بازنشستگان در مرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دام زنده ۱۲ مردادماه ۱۴۰۴ اعلام شد/ گوسفند و گوساله گران شد تازه‌ترین قیمت انواع ارز‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۰هزار تومان را در کرد  قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴/ قیمت سکه میلیونی تغییر کرد قیمت طلا ۱۸ عیار/۷۵۰، امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

بانک‌ها، بزرگترین صاحبان خانه‌های خالی

وزیر راه و شهرسازی گفت: بانک‌ها بزرگترین صاحبان خانه‌های خالی هستند که با عرضه در سامانه املاک و اسکان بخش زیادی از آن‌ها وارد بازار می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۱۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران گفت: ۲۷ نقطه در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت که کمیته کاری برای آنها تشکیل شده و در ۴ استان ساحلی خوزستان، بوشهر، سیستان وبلوچستان و هرمزگان به عنوان استان میزبان در نظر گرفته شده است و ۲۷ استان معین در قالب هم پیوندی قرار می گیرند.

 

او در خصوص شهرک در غرب تهران هم گفت: برای ایجاد شهرک و شهرهای ساحلی در ابتدای کار هستیم. طرح جامع تا پایان سال تکمیل می شود و در طرح جامع آن تمامی ملزومات و خطوط ریلی و فرودگاهی در دستور کار قرار می‌گیرد. جمعیت پذیری این شهرها و شهرک ها در ابتدای کار ۵۰ هزار نفر است. همچینن ۷ شهر کلان پتروشیمی را هم در دستور کار خود قرار داده ایم.

 

وزیر راه و شهرسازی در خصوص کمبود بلیت ناوگان حمل و نقلی هم گفت: باید چارتری ها در حوزه بلیت سامان دهی شوند و پیش از این هم با افزایش ۲۹ درصدی قیمت بلیت هواپیما موافقت شد که به دلیل افزایش هزینه های ایرلاین ها درخواست آنها مورد تایید قرار گرفت. در حال حاضر میزان تقاضا در حوزه بلیت از میزان عرضه بیشتر است.

 

بذرپاش گفت: همواره درخواست کرده ایم که برای حذف دلالان و واسطه گران خود ایرلاین ها اقدام به فروش مستقیم کنند که در این زمینه هم سازمان هواپیمایی کشور اقدام به تهیه یک پلتفرم و سامانه فروش بلیت کرده است که ۱۰ ایرلاین به آن پیوسته اند.

 

او همچنین در خصوص ساخت هواپیمای داخلی، هواپیمای سیمرغ گفت: به زودی دو فروند هواپیمای سیمرغ وارد ناوگان هوایی می‌شود.

 

وی ادامه داد: قرار بر این است که دو فروند هواپیمای باری در بخش کارگو وارد ناوگان شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) شود و توافق بر این است که اول این هواپیماهای تولید وزارت دفاع در بخش باری پرواز داشته باشند. اولین پرواز سیمرغ در هما تا چند ماه آینده انجام می‌شود.

 

وزیر راه و شهرسازی در خصوص خانه های خالی بانک ها هم گفت: تمامی واحدهای خانه‌های خالی بانک ها به بازار مسکن عرضه می شود و بانک ها بزرگ ترین صاحبان خانه های خالی بودند که واحدهای خود را برای افزایش قیمت خالی نگه داشته بودند که طبق پیگیری های صورت گرفته و با راه اندازی سامانه املاک و اسکان تمامی آنها به بازار عرضه می‌شود./ باشاه خبرنگاران

ارسال نظر