قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند

۷ باند مواد مخدر در کیش زمینگیر شدند

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش گفت: طی سال جاری هفت باند تهیه و توزیع مواد مخدر در این جزیره متلاشی و ۲۵ نفر نیز در این راستا دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ «علی اصغر جمالی» با اعلام این خبر اظهار کرد: طی سال جاری بیش از ۱۹۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در جزیره کیش کشف شد.

وی با اشاره به انهدام یک باند توزیع مواد مخدر در کیش طی هفته گذشته، بیان کرد: در همین راستا نیز سه نفر دستگیر و ۲۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش در این رابطه ادامه داد: اعضا یک باند که به صورت گسترده در امر تهیه و توزیع مواد مخدر فعالیت داشتند، شناسایی و پس از بررسی تحرکات آنان مشخص شد که قصد انتقال یک محموله مواد مخدر از یکی از شهر‌های همجوار به جزیره کیش را دارند.

وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی پس از هماهنگی و اخذ مجوز‌های قضایی و با همکاری نیرو‌های پایگاه دریابانی، طی یک عملیات منسجم و هماهنگ، سه نفر از اعضای این باند را در هنگام ورود به جزیره به همراه محموله دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابان کیش، اعتیاد را آفت اجتماع و زمینه ساز تباهی جوانان دانست و مقابله با آن را نیازمند عزم ملی عنوان کرد. / ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار