تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است تردد در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال ممنوع شد ۲۴۲ جان باخته و ۷۵۶۱ مجروح در ۹ روز؛ کرمان در صدر مرگ‌ومیر جاده‌ای قانون مهریه اصلاح خواهد شد/ سقف مهریه ۱۴ سکه می‌شود؟ با تحریم هوایی اروپا؛ واردات دارو با «هما» قطع شد ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال پلیس راهور: از ۶ فروردین ماه موج دوم سفر‌ها آغاز می‌شود وضعیت آب‌وهوا و جاده‌ها، امروز ۴ فروردین ۱۴۰۴ اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های مواصلاتی کشور سارقی که گوشواره‌های ۷۰۰ هزار دلاری را بلعید آنقدر در بیمارستان ماند تا آن را دفع کرد!

۷ باند مواد مخدر در کیش زمینگیر شدند

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش گفت: طی سال جاری هفت باند تهیه و توزیع مواد مخدر در این جزیره متلاشی و ۲۵ نفر نیز در این راستا دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ «علی اصغر جمالی» با اعلام این خبر اظهار کرد: طی سال جاری بیش از ۱۹۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در جزیره کیش کشف شد.

وی با اشاره به انهدام یک باند توزیع مواد مخدر در کیش طی هفته گذشته، بیان کرد: در همین راستا نیز سه نفر دستگیر و ۲۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش در این رابطه ادامه داد: اعضا یک باند که به صورت گسترده در امر تهیه و توزیع مواد مخدر فعالیت داشتند، شناسایی و پس از بررسی تحرکات آنان مشخص شد که قصد انتقال یک محموله مواد مخدر از یکی از شهر‌های همجوار به جزیره کیش را دارند.

وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی پس از هماهنگی و اخذ مجوز‌های قضایی و با همکاری نیرو‌های پایگاه دریابانی، طی یک عملیات منسجم و هماهنگ، سه نفر از اعضای این باند را در هنگام ورود به جزیره به همراه محموله دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابان کیش، اعتیاد را آفت اجتماع و زمینه ساز تباهی جوانان دانست و مقابله با آن را نیازمند عزم ملی عنوان کرد. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار