سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین

درخواست سناتور آمریکایی برای توضیح «متا» درباره سانسور مطالب مرتبط با فلسطین

نماینده مجلس سنای آمریکا در نامه‌ای به رئیس شرکت «متا» از او خواسته درباره دلیل سانسور مطالب کاربران در حمایت از فلسطین توضیح دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر. الیزابت وارن، نماینده مجلس سنای آمریکا در نامه‌ای به مارک زاکربرگ، رئیس شرکت فناوری آمریکایی متا از او خواسته درباره دلیل سانسور مطالب حامی فلسطین توضیح دهد.

 

الیزابت وارن در این نامه به بیانیه‌ای که بیش از ۹۰ نفر از سازمان‌های حامی حقوق بشر و حقوق مدنی آن را امضا کرده‌اند استناد کرده و علاوه بر آن، به فهرستی از گزارش‌های رسانه‌‌ای درباره سیاست سانسور در متا در خصوص مطالب مرتبط با فلسطین نیز اشاره کرده است.

 

او در این نامه که برای اولین بار پایگاه اینترسپت آن را منتشر کرد نوشته است: «در بحبوحه ارتکاب حملات تروریستی وحشتناک از سوی حماس، وقوع یک فاجعه انسانی از جمله مرگ هزاران غیرنظامی در غزه و کشتار ده‌ها روزنامه‌نگار این مسئله بیشتر از هر زمان دیگر اهمیت دارد که پلتفورم‌های فضای مجازی مطالب حقیقی و قانونی را سانسور نکنند چرا که مردم در سراسر دنیا برای به اشتراک گذاشتن و یافتن اطلاعات درباره تحولات در منطقه به فضاهای اینترنتی روی می‌آورند.»

 

صدها نفر از کاربران پیش از این گزارش داده‌اند که اینستاگرام مطالب مربوط به فلسطین را بدون ارائه هیچ توضیح یا دلیل حذف کرده و حساب‌های کاربری برخی از کاربران هم تعلیق شده است.

 

شرکت متا پیش از این وقوع چنین حوادثی را به نقص فنی مرتبط کرده بود اما روزنامه گاردین در سال ۲۰۲۱ گزارش داد که تحقیقات نشان می‌دهند که اینستاگرام با سانسور مطالب کاربران در حمایت از فلسطین حقوق انسانی مردم این منطقه را نقض کرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار