تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده

انتقاد دیدبان حقوق بشر از استانداردهای دوگانه آمریکا درباره قوانین جنگی

انتقاد دیدبان حقوق بشر از استانداردهای دوگانه آمریکا درباره قوانین جنگی دیدبان حقوق بشر سازمان ملل از وتوی قطعنامه‌های شورای امنیت توسط آمریکا و نادیده گرفتن تلاشها برای محافظت از غیرنظامیان در غزه انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «اگر آمریکا به اسرائیل برای محافظت از غیرنظامیان در جنگ غزه فشار می‌آورد پس باید از تلاشهای سازمان ملل برای مقابله با کشتار غیرنظامیان نیز حمایت کند...» این تازه ترین موضع دیدبان حقوق بشر سازمان ملل در واکنش به وتوی قطعنامه‌های شورای امنیت درباره جنگ غزه است.

 

دیدبان حقوق بشر می‌گوید که آمریکا باید از کرسی خود در شورای امنیت استفاده کند و از تصویب و اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت که از اسرائیل و گروه‌های مسلح فلسطینی می‌خواهد به نقض قوانین جنگی خود که به قیمت جان هزاران غیرنظامی تمام شده است پایان دهند، حمایت کند.

 

دیده‌بان حقوق بشر همچنین از آنچه «استاندارد دوگانه» در پایبندی واشنگتن به قوانین جنگی خوانده انتقاد کرد.

 

استاندارد دوگانه غربی‌ها در موارد متعدد، از جمله مقایسه عملکردشان در اوکراین و فلسطین توجه‌ها را به خود جلب کرده، از جمله رئیس جمهور روسیه «ولادیمیر پوتین» روز پنج شنبه با اشاره به همین موضوع تاکید کرد، «میزان تخریب جنگ اوکراین در مقابل ویرانی نوار غزه هیچی نیست اما غربی‌ها درباره غزه صحبت نمی‌کنند..»

 

آمریکا از زمان آغاز حملات نظامی اسرائیل در غزه اصلی‌ترین حامی رژیم تل آویو بوده و با ارسال سلاح و حمایت‌های سیاسی به شعله‌ور کردن آتش جنگ کمک کرده است.

 

واشنگتن از ابتدای قرن 21 تا به امروز مجموعا 14 بار قطعنامه‌های شورای امنیت را در حمایت از رژیم صهیونیستی وتو کرده که دو مورد آخر مربوط به آتش بس در جنگ اخیر غزه است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار