سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

هشدار مقام آمریکایی در مورد اتمام بودجه جنگ اوکراین

هشدار مقام آمریکایی در مورد اتمام بودجه جنگ اوکراین سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت که چنانچه کنگره پیش از پایان سال جاری میلادی بسته پیشنهادی «جو بایدن» را تصویب نکند، بودجه اوکراین این ماه تمام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر. یک مقام ارشد آمریکایی گفت که چنانچه کنگره برای تصویب درخواست بسته حمایتی اوکراین که از سوی جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا ارائه شده، اقدامی نکند، بودجه اوکراین این ماه تمام می‌شود.

 

کربی به خبرنگاران گفت که دولت بایدن قصد دارد یک بسته کمک نظامی دیگر را هم برای اوکراین در ماه جاری و تا پیش از پایان سال ۲۰۲۳ اعلام کند، اما پس از آن، بودجه اوکراین تمام خواهد شد.

 

به گفته سرهنگ گارون گارن سخنگوی پنتاگون، وزارت دفاع هنوز به میزان ۴.۴ میلیارد دلار بودجه برای ارائه تسلیحات به اوکراین دارد. اما تسلیحاتی که وزارت دفاع آمریکا می‌تواند به اوکراین بفرستد، به دلیل تامین بودجه لازم برای تکمیل ذخایر آمریکا با محدودیت روبرو شده و در نتیجه می‌توان گفت تقریبا چیزی برای ارسال وجود ندارد.

 

مایک مک‌کورد کنترل‌کننده امور مالی پنتاگون اخیرا در نامه‌ای از کنگره خواست تا در مورد کمک‌های نزدیک به ۱۱۱ میلیارد دلاری بایدن که در کنگره مانده و تصویب نشده وارد عمل شود.

 

وی در این نامه نوشت: کنگره باید بدون تاخیر در مورد درخواست تکمیلی دولت اقدام کند. انجام این کار در راستای منافع ملی ما است و برای آزادی اوکراین ضروری است.

 

اما گفته می‌شود اعضای کنگره که توجه به امنیت مرزی را در اولویت قرار داده‌اند، همچنان فاصله زیادی تا تائید و تصویب این بسته حمایتی دارند.

 

چاک شومر رهبر اکثریت سنا، از سناتور‌ها خواست تا به جای رفتن به تعطیلات پیش از سال نو، این هفته بازگردند تا در چارچوب توافق پیش بروند.

 

هرچند لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه نیز خاطرنشان کرد که پس از هفته‌ها مذاکره، هیچ چشم اندازی برای توافق تا پیش از پایان سال وجود ندارد و این امر می‌تواند کمک‌های بیشتر آمریکا به اوکراین را به خطر اندازد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار