نگرانی قانونگذاران آمریکایی از دست خالی تل‌آویو در جنگ غزه-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

نگرانی قانونگذاران آمریکایی از دست خالی تل‌آویو در جنگ غزه

یک شبکه آمریکایی گزارش داد که قانونگذاران این کشور هشدار دادند که افزایش تلفات غیرنظامیان در نوار غزه می‌تواند هدف نابودی جنبش حماس را تضعیف کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» بامداد سه‌شنبه گزارش داد که تعدادی از قانونگذاران دموکرات از رئیس جمهور آمریکا خواستند که تل‌آویو را برای تغییر مسیر عملیات در نوار غزه تحت فشار قرار دهد.

 

طبق این گزارش، قانونگذاران آمریکایی هشدار دادند که افزایش تلفات غیرنظامیان در نوار غزه می‌تواند هدف نابودی جنبش حماس را تضعیف کند.

 

ان‌بی‌سی همچنین خبر داد که آنها درباره راهبرد نظامی کنونی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نوار غزه قویاً ابراز نگرانی کردند.

 

این در حالی است که مقام‌های آمریکا و رسانه‌های این کشور با در پیش گرفتن برخی سیاست‌های تبلیغاتی در صدد هستند کاخ سفید را از اتهام همدستی با جنایات اسرائیل تبرئه کنند.

 

از زمان آغاز عملیات‌های اسرائیل در غزه در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) دولت جو بایدن حمایت تمام‌قد و بی‌چون و چرای خودش را از عملیات‌های اسرائیل در غزه اعلام کرده است.

 

دولت آمریکا تا کنون با تکرار روایت اسرائیل چندین قطعنامه را که خواستار برقراری آتش‌بس فوری در غزه بوده وتو کرده است. در تازه‌ترین اقدام در این راستا، واشنگتن هفته پیش با ایستادن مقابل رأی 13 کشور دیگر درخواست اعضای سایر اعضای شورای امنیت برای پایان جنگ در غزه را ناکام گذاشت. تنها کشور دیگری که با این قطعنامه موافقت نکرد انگلیس بود که به آن رأی ممتنع داد.

 

رفتار بایدن علاوه بر اینکه در حمایت‌های همیشگی آمریکا از اسرائیل ریشه دارد از نگرانی‌های او در خصوص اثرات حمایت از جنایت‌های جنگی اسرائیل بر نظر رأی‌دهندگان آمریکایی نیز نشأت می‌گیرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده