غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

احتمال حمله هوایی آمریکا به ارتش یمن

یک شبکه آمریکایی بامداد چهارشنبه گزارش داد که واشنگتن و متحدانش در حال بررسی حملات هوایی احتمالی علیه ارتش یمن هستند تا مانع عملیات علیه کشتی‌های صهیونیستی بشوند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 20
کد خبر: ۲۱۹۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر. شبکه «بلومبرگ» بامداد چهارشنبه گزارش داد که آمریکا و متحدانش در حال بررسی حملات هوایی احتمالی علیه ارتش یمن هستند تا مانع عملیات علیه کشتی‌های صهیونیستی بشوند.

 

بلومبرگ به نقل از منابع آگاه توضیح داد که پنتاگون در حال آماده‌شدن برای ارائه گزینه‌های واکنش قوی به حملات ارتش یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی، به «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا است.

 

در این گزارش همچنین آمده است که آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای «فلج‌کردن» توانایی نیروهای مسلح یمن در هدف قرار دادن کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی است.

 

از سوی دیگر، وبگاه نشریه «پالتیکو» نیز گزارش داد که پنتاگون نگران هزینه فزاینده و گزاف رهگیری و ساقط کردن پهپادها و موشک‌های شلیک‌شده توسط ارتش یمن است.

 

پیش از این، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که ائتلافی متشکل از ۱۰ کشور برای مقابله با عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی در دریای سرخ ایجاد شده است.

 

این تهدیدها در حالی است که سخنگوی جنبش انصارالله به آمریکا و کشورهای غربی هشدار داد که عملیات مستقیم علیه یمن، به جنگ منطقه‌ای و بین‌المللی بدل خواهد شد که آثار فاجعه‌بار آن، غیر قابل تصور است.

 

ارتش یمن بعد از حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه تاکنون توانسته در حمایت از مردم فلسطین چندین کشتی اسرائیلی یا کشتی‌هایی را که مقصد آن‌ها اراضی اشغالی است، هدف حمله قرار دهد./ فارس

ارسال نظر