هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است

فردا، آلوده‌ترین روز در کلان شهر تهران

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: شرایط آلودگی و تشدید آلاینده‌های جوی ادامه دارد و فردا آلوده‌ترین روز کلان شهر تهران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 21
کد خبر: ۲۱۹۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: امروز پنجشنبه در اکثر مناطق کشور جوی آرام مستقر است و تنها بعد از ظهر در برخی نقاط استان هرمزگان و جزایر واقع در تنگه هرمز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

 

به گفته وی با گذر امواج‌ تراز میانی جو، جمعه در برخی نقاط شمال غرب، غرب و جنوب غرب استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و از اواخر وقت در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

 

او می‌گوید: شنبه گستره بارش مناطقی از شمال فارس و جنوب اصفهان را نیز در بر خواهد گرفت. در این روز در مرکز شرق و شمال شرق کشور نیز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود و در جنوب آذربایجان غربی، غرب کردستان، شمال شرق خوزستان، شرق لرستان، شمال کهگیلویه و بویراحمد و نیمه غربی چهارمحال و بختیاری بارش شدت خواهد داشت.

 

وی افزود: یکشنبه در نوار غربی کشور و دامنه‌های جنوبی دامنه البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران بارش و وزش باد رخ می‌دهد. دوشنبه در شرق سواحل دریای خزر و همچنین در برخی نقاط شمال شرق کشور ابرناکی، بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد قابل توجه است.

 

ضیائیان اظهار کرد: از فردا تا یکشنبه در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل وزش باد جنوبی همراه با افزایش دما و از روز دوشنبه روند کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.

 

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: روند آلودگی هوا در کلان شهر‌ها به ویژه تهران همچنان ادامه دارد به طوری که فردا در تهران آلوده‌ترین روز خواهد بود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر