نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

کاظمیان: سپاهان مدعی اصلی قهرمانی‌ است

بازیکن تیم آلومینیوم اراک گفت: با کمال احترام به همه ‌تیم‌ها اما سپاهان مدعی اول قهرمانی این فصل است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۰۲ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 23
کد خبر: ۲۱۹۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدامین کاظمیان بازیکن تیم فوتبال آلومینیوم اراک شامگاه شنبه  در خصوص دیدار این تیم برابر گل‌گهر سیرجان اظهار کرد: متاسفانه قبل از بازی در تمرینات دچار کشیدگی عضله شدم و همین موضوع باعث شد تا دیدار حساس با گل‌گهر و سپاهان را از دست بدهم. نمایش خوبی برابر این تیم داشتیم و اگر خوش‌شانس‌تر بودیم، می‌توانستیم به پیروزی برسیم.

وی درباره دیدار آلومینیوم برابر سپاهان و بخت قهرمانی این تیم نیز گفت: سپاهان تیم خوب و بزرگی است و بازیکنان خوبی را در اختیار دارد. همچنین این تیم یکی از بهترین مربی‌های جهان را روی نیمکت خود دارد و نتایج خوب این تیم بیانگر این موضوع است. با کمال احترام به همه ‌تیم‌ها اما به نظر من سپاهان مدعی اول قهرمانی این فصل است و قطعا ما در اصفهان کار سختی را برابر این تیم داریم.

بازیکن آلومینیوم اراک افزود: بعد از بازی با سپاهان نیز یک بازی سخت برابر تیم ملوان بندرانزلی داریم که در این فصل نتایج خوبی گرفته و از مدعیان و پدیده لیگ امسال است. امیدوارم در این بازی خانگی بتوانیم با حمایت هواداران به ۳ امتیاز برسیم و نیم فصل خوبی را به پایان برسانیم.

کاظمیان در مورد همکاری با مجتبی حسینی نیز گفت: او یکی از مربیان خوب و مطرح ما است که کار با وی خیلی لذت‌بخش است و به نظرم او یکی از فنی‌ترین مربیان ایران‌ است. شخصا همکاری با او کمک زیادی به من کرده و باعث پیشرفت فوتبال من شده است. امیدوارم بتوانم در ادامه خواسته‌های او را برآورده کنم و برای تیم مثمر ثمر باشم.

وی اضافه کرد: خوشبختانه در شرایط خوبی قرار دارم. متاسفانه اگر این مصدومیت اجازه می‌داد، بعد از گلزنی برابر صنعت نفت می‌توانستم روند خوبم را ادامه دهم. تلاش می‌کنم برای تیم آلومینیوم مثمر ثمر باشم و دل هواداران اراکی را شاد کنم./ایرنا

ارسال نظر