ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم

قطر: بدون حل مسئله فلسطین هیچ صلحی در منطقه محقق نمی‌شود

قطر: بدون حل مسئله فلسطین هیچ صلحی در منطقه محقق نمی‌شود وزیر خارجه قطر مسئله فلسطین را اصل و اساس همه مسائل جهان عرب برشمرد و بر حمایت از فلسطینیان تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۲۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» امروز چهارشنبه تأکید کرد که مسئله فلسطین اصل و اساس همه مسائل جهان عرب است و بدون حل آن هیچ صلحی در منطقه محقق نخواهد شد.

 

آل ثانی در صفحه توئیتر خود نوشت: «مسئله فلسطین ام المسائل جهان عرب است و بدون حل عادلانه و دائمی آن بر اساس قوانین بین‌المللی، هیچ صلحی در منطقه محقق نمی‌شود.»

 

 

وی ضمن مخالفت با تعرض مستمر رژیم اشغالگر اسرائیل بر ملت فلسطین، بر موضع ثابت قطر در قبال مسئله فلسطین تأکید کرد و افزود که قطر آماده همکاری با برادران عربی است که با این موضع آن موافق هستند.

 

این اظهارات وزیر خارجه قطر در واکنش به ادعاهای «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در خصوص الحاق بخش وسیعی از کرانه باختری و «دره اردن» به این رژیم در صورت پیروزی در انتخابات است.

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه رسما اعلام کرد که در صورت پیروزی در انتخابات پیش‌رو و تشکیل کابینه جدید، شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری و بخش‌های مهمی از این منطقه را به اسرائیل الحاق می‌‌کند.

 

او که در یک نشست خبری در قدس اشغالی صحبت می‌کرد، با نمایش یک نقشه مجعول، در تشریح طرح خود برای گسترش اشغالگری رژیم صهیونیستی و غصب بخش دیگری از اراضی فلسطینی‌ها، گفت در صورت پیروزی در انتخابات، بلافاصله «دره اردن» و شمال «بحر المیت» (دریای مرده) را تحت حاکمیت فلسطین اشغالی اعلام می‌کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار