گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

پوتین: قدرت دریایی خود را در تمام مناطق راهبردی افزایش می‌دهیم

همزمان با ادامه جنگ روسیه با اوکراین، رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه وعده داد که نیروی دریایی این کشور با قدرت بیشتر در آبراه‌های مهم جهان حضور خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه گفت که روسیه تمام برنامه‌های خود برای ساخت کشتی و تقویت کیفی قدرت دریایی در تمام مکان‌های راهبردی و اقیانوس‌ها اجرا خواهد کرد.

 پوتین در مراسم برافراشته شدن پرچم‌ها بر روی کشتی‌های جدید نیروی دریایی روسیه، گفت: «به یقین تمام برنامه‌های خود را برای ساخت کشتی‌ها و تقویت کیفی نیروی دریایی روسیه در تمام مکان‌های راهبردی اجرا خواهیم کرد.»

پوتین پیشتر گفته بود که روسیه با اطمینان وظایف گسترده سیاست دریایی را اجرا و به طور مداوم قدرت نیروی دریایی را تقویت می‌کند و ۳۰ کشتی از کلاس‌های مختلف به ناوگان اضافه می‌شوند.

وی در مراسم امروز افزود: «در آینده نزدیک ناو" آدمیرال گلوکو" به ناوگان شمالی ملحق خواهد شد و کشتی موشک انداز "ناو فورمیسنک"و مین روب "چرناوین" در ناوگان بالتیک خدمت و از مرز‌های غربی روسیه محافظت خواهند کرد.»

نیروی دریایی روسیه ناوگان موشک انداز خود مجهز به انواع موشک‌های کالیبر را دریای سیاه تقویت کرده است. این کشور ناو‌های موشک انداز کلاس «کاراکورت» و کالیبر خود را در دریای سیاه بازگردانده است.

ناو موشک انداز کلاس کاراکورت در جریان نبرد با اوکراین آسیب دیده بود، اما با تعمیر آن توسط روس‌ها اینک به صحنه عملیات بازگشته است.

مسکو ناو موشک انداز کالیبر را که یک نوع سامانه موشکی کروز است از طریق آبراه «ولگا-دون» به دریای سیاه منتقل کرده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر