محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

پرسپولیس برنده دربی نیست

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه مدیران انتخاب شده وزارت ورزش دردی از این تیم دوا نکردند، گفت: انصاریفرد از پیشکسوتان پرسپولیس است و حضور او می تواند راهگشا شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 11
کد خبر: ۲۲۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر ، ضیا عربشاهی در خصوص عملکرد گابریل کالدرون در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر با پرسپولیس گفت: هر مربی جدیدی نیاز به زمان دارد. بخصوص اینکه او سابقه حضور در فوتیال ایران را نداشته است. چند هفته‌ای باید بگذرد تا بتوان درباره عملکرد او اظهار نظر کرد.

 

پیشکسوت پرسپولیس درباره روی کارآمدن محمدحسن انصاریفرد در پست مدیرعاملی پرسپولیس افزود: او به خانه خودش برگشته است و این موضوع قطعا به درد تیمی خواهد خورد که نیاز به یک مدیر کاربلد داشت. حالا می‌تونا از وزیر ورزش خواست که هیات مدیره باشگاه هم تغییر کند تا تیم بتواند زودتر به اهدافش برسد.

 

وی افزود: آمدن افرادی از وزارت ورزش به باشگاهی همچون پرسپولیس نتوانست دردی را دوا کند. آن‌ها شناختی از این باشگاه و خواسته هوادارانش نداشتند و باعث شدند تا مشکلات پرسپولیس حل نشده باقی بماند.

 

عربشاهی درباره مشکل گلزنی پرسپولیس یادآور شد: من فکر می‌کنم مهاجم برزیلی نیاز به تمرینات بدنی بیشتری دارد. جونیور باید خودش را لاغر کند. ابزار‌های پرسپولیس در خط حمله کم نیست و فکر می‌کند کالدرون اگر از هوش خود استفاده کند می‌تواند بازی‌های بعدی را با برد‌های پرگل به پایان برساند. اگر این تیم پرسپولیس مشکل گلزنی اش را حل نکند قطعا در دربی برنده نخواهد بود.

منبع : خبر ورزشی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده