دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ارزیابی لوکاشنکو از وضعیت تسلیحات هسته‌ای روسیه

رئیس جمهور بلاروس وضعیت تسلیحات هسته‌ای استقرار یافته روسیه در خاک کشورش را خوب ارزیابی و بر استقرار آنها در جای مناسب تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «الکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهور بلاروس تاکید کرد، تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی روسی استقرار یافته در خاک کشورش «در مکان مناسب خود و در وضعیتی خوب» قرار دارند.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، لوکاشنکو در یک سخنرانی تاکید کرد: «کلاهک‌های هسته‌ای از خیلی وقت پیش تحویل داده شدند. پیش از این، تاریخ تکمیل تحویل آنها را اعلام کرده بودم و فکر کنم در سپتامبر یا اوایل اکتبر این اتفاق افتاد. همه چیز در سر جای مناسب خود و در شرایطی خوب قرار دارد.»

 

لوکاشنکو همچنین گفت، پرسنل نظامی ارتش بلاروس روزانه آموزش‌ها و مانورهای معمول را می‌گذرانند.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، این رئیس جمهور بلاروس خاطر نشان کرد: «آنها هر روز چیزی جدید یاد می‌گیرند. حتی اعضای سابق گروه پیمانکار نظامی خصوصی واگنر که در کشور ما مانده‌اند هم امروز در واحدهای نظامی ما مشغول به کارند و تجربه خود را به اشتراک می‌گذارند.»

 

«ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه روز 25 مارس (پنجم فروردین) اعلام کرد، مسکو به درخواست مینسک و مشابه با اقدامی که ایالات متحده آمریکا از مدتها پیش در خاک متحدانش اجرا کرد، تسلیحات هسته‌‌ای تاکتیکی خود را در بلاروس مستقر خواهد کرد.

 

مسکو پیشتر موشک‌های تاکتیکی اسکندر را که قادر به حمل کلاهک هسته‌ای هستند در اختیار مینسک گذاشته و به این کشور در برنامه تجهیز مجدد جنگنده‌هایش برای حمل کلاهک‌های ویژه کمک کرده است.

 

خلبان‌ها و پرسنل واحدهای موشکی ارتش بلاروس در خاک روسیه آموزش دیده‌اند. پوتین روز 16 ژوئن (26 خرداد) اعلام کرد،‌ اولین محموله از کلاهک‌های هسته‌ای روسیه تحویل بلاروس شده‌اند و روند تحویل کل این کلاهک‌ها تا پایان سال جاری میلادی به اتمام می‌رسد. لوکاشنکو روز 23 ژوئن (دوم تیر) گفت، بخش چشمگیری از این کلاهک‌ها در کشور وی هستند./ فارس

ارسال نظر