لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

کمترین وقوع جرم در بین نیرو‌های مسلح است

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور گفت در طول ۲۵ سال گذشته شاهد کمترین وقوع جرم در بین نیرو‌های مسلح هستیم و این آمار در جهان هم قابل توجه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور در مراسم مراسم تکریم و معارفه رئیس مجتمع قضایی غرب استان تهران ضمن گرامیداشت یاد شهدای مقاومت و تسلیت وفات حضرت ام‌البنین (س) اظهار کرد: بار دیگر جنایات صهیونیست‌ها در زینبیه دمشق موجب شهادت سردار دیگری از ایران شد.

 

وی افزود: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، صهیونیست‌ها هرکجا اراده کردند سرزمین‌های زیادی از جهان اسلام را غصب کردند، اما انقلاب اسلامی ایران با رای مردم شکل گرفت و با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدا ادامه یافت و این نظام مقدس ماندگار شد و به بار نشست و فتنه‌های بسیاری را پشت سر گذاشته است.

 

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح افزود: بصیرت مثال زدنی ملت ایران و دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی در ماورای مرز‌ها به بار نشسته است و جمهوری اسلامی ایران پایگاهی برای انتقال ارزش‌ها و شکست‌های دشمن شده است.

 

حجت‌الاسلام پورخاقان در ادامه با اشاره به با شکل گیری حزب الله و پیروزی جبهه مقاومت افزود: مردم غزه طی ۸۰ روز مقاومت، موجب شکست اسراییلی‌ها شده اند و این ملت بیدار دستاورد‌های بسیاری از جمله ۲۰ هزار شهید داشته و آثار شکست در چهره سران آمریکایی نمود دارد.

 

وی ضمن محکوم کردن صهیونیست‌ها در حرکت مضبوحانه روز گذشته و شهادت دیپلمات نظامی کشور سید رضی موسوی افزود: صهیونیست‌ها بدانند که دیگر دوران بزن در رو گذشته و خون پاک فرماندهان نظامی و انتظامی بر زمین نخواهد ماند و خبر‌های فتح و پیروزی در راه است.

 

این مقام قضائی گفت: مردم یمن حاضر شدند نان خود را با مردم غزه تقسیم کنند و این روحیه از گرو‌های مقاومت ستودنی و درس آموز است.

 

حجت‌الاسلام پورخاقان گفت: سازمان قضایی نیرو‌های مسلح برای حفظ از نیرو‌های مسلح و پیشگیری از وقوع جرم ایجاد شده و افتخار می‌کنیم در طول ۲۵ سال گذشته شاهد کمترین وقوع جرم در بین نیرو‌های مسلح هستیم و این آمار در جهان هم قابل توجه است.

 

وی افزود: طی ۸ سالی که مجتمع قضایی به مرکزیت شهریار راه اندازی شد، آمار پرونده‌ها و جرایم حدود ۵۵ درصد کاهش یافت و زحمات و حمایت‌ها دستگاه‌های قضایی، ائمه جمعه، فرمانداران و دست اندرکاران قابل تشکر است.

 

وی در انتهای سخنان خود گفت: همفکری، رقابت و پیشبرد امور در نیرو‌های مسلح با اقتدار ادامه خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار