سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

کدام مراکز معاینه فنی برتر انجام می‌دهند؟

کدام مراکز معاینه فنی برتر انجام می‌دهند؟ مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران درباره جزئیات تصویب بهای معاینه فنی برتر و نرخ خدمات اعزام خط مکانیزه سیار معاینه فنی (پرتابل) به مراکز شخصی یا دولتی توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، شادی مالکی در توضیح تصویب بهای معاینه فنی برتر و نرخ خدمات اعزام خط مکانیزه سیار معاینه فنی (پرتابل) به مراکز شخصی یا دولتی در دویست و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، گفت: با توجه به اینکه در معاینه فنی برتر، آلایندگی خودروها در دو دور موتور مورد پایش قرار می گیرند به واسطه طولانی بودن مدت زمان معاینه فنی برتر در مقایسه با معاینه فنی معمولی و همچنین نیاز به تجهیزات مازاد و استهلاک بیشتر دستگاه‌های آزمون آلایندگی گازهای خروجی از اگزوز خودرو، اصلاح تعرفه این معاینه در قالب لایحه به شورای اسلامی شهر تهران ارائه شد که در نهایت این لایحه با آرای موافق اعضای شورا به تصویب رسید.

 

وی خاطرنشان کرد: در اجرای این لایحه به شهرداری تهران اجازه داده می شود برای بهای خدمات آزمون معاینه فنی برتر علاوه بر بهای خدمات معاینه فنی عمومی، مبلغ ۵۰۰ هزار ریال اضافه دریافت کند و در نوبت دهی نرخ ها را به شهروندان اعلام و حسب درخواست شهروند؛ معاینه فنی برتر یا عادی را انجام دهد.

 

مالکی با بیان اینکه معاینه فنی برتر تنها مختص خودروهای انژکتوری است، عنوان کرد: تفاوت معاینه فنی برتر و معاینه فنی معمولی تنها در فرایند آزمون آلایندگی خودرو می باشد. معاینه فنی برتر در ۱۱ مرکز منتخب بیهقی، سراج، شهید آبشناسان، دماوند، الغدیر، شقایق، نیایش، شهید چمران، خاوران، فدائیان اسلام و شهدای زمان آباد انجام شده و این مراکز منتخب به استناد ضوابط قانونی و ممیزی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران دارای گواهی صلاحیت صدور معاینه فنی برتر هستند.

 

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با اشاره به اینکه خودروها می‌توانند به صورت اختیاری در صورت احراز شرایط لازم نسبت به اخذ معاینه فنی معمولی و یا برتر اقدام کرده و با اخذ معاینه فنی برتر از تخفیف ۳۰ درصدی عوارض تردد در طرح کاهش و ترافیک استفاده کنند، اظهار کرد: در واقع این رویکرد مدیریت شهری برای تشویق شهروندان به استفاده از خودرو با آلایندگی کمتر انجام شده است.

 

وی در خصوص لایحه نرخ خدمات اعزام خط مکانیزه سیار معاینه فنی(پرتابل) به مراکز شخصی یا دولتی هم توضیح داد: بنا بر تقاضای سازمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی مبنی بر ارائه خدمات معاینه فنی در محل، این ستاد با هدف مدیریت امور مشتریان و پاسخ به نیاز ذینفعان در این ارتباط نسبت به ارائه لایحه تعیین نرخ خدمات اعزام خط مکانیزه سیار معاینه فنی(پرتابل) به شورای اسلامی شهر تهران اقدام کرد که خوشبختانه این لایحه نیز در دویست و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران مورد تأیید و تصویب اعضای شورا قرار گرفت.

 

مالکی گفت: بر اساس این لایحه به ستاد معاینه فنی خودروهای تهران اجازه داده می‌شود جهت اعزام و استقرار خطوط مکانیزه سیار معاینه فنی (پرتابل) به محل اشخاص حقوقی و حقیقی متقاضی، بهای خدمات مصوب را از متقاضیان دریافت کنند. نرخ بهای اعزام خطوط مکانیزه و سیار معاینه فنی به ازای یک بار اعزام مبلغ ۵ میلیون تومان است؛ بهای مذکور شامل هزینه یک روز استقرار است و از روز دوم به ازای هر روز ۱۰ درصد مبلغ ۵ میلیون تومان اخذ خواهد شد. ضمنا در ازای ارائه خدمات ارزیابی و صدور معاینه فنی تعرفه مصوب از هر خودرو دریافت خواهد شد که در جریان جلسه شورا با آرای موافق اعضای شورا به تصویب رسید./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha