گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روز ۸۶ طوفان الاقصی/ بمباران مساجد و اردوگاه‌های فلسطینی در غزه

هدف قرار دادن اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی و مساجد نوار غزه و همچنین درگیری نیروهای مقاومت با عناصر اشغالگر در کرانه باختری از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، طی ساعت‌های بامداد و صبح امروز یکشنبه سراسر نوار غزه به ویژه اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی و مساجد این باریکه شاهد حمله‌های هوایی و توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی بوده است.

 

بمباران مساجد و اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در نوار غزه

شبکه المیادین گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی طی ساعت‌های گذشته شرق شهر دیرالبلح واقع در مرکز نوار غزه را هدف قرار داده است.

 

توپخانه این رژیم همچنین شمال اردوگاه النصیرات واقع در مرکز نوار غزه را نیز زیر آتش حمله‌های وحشیانه خود قرار داد. حمله‌های خمپاره‌ای علیه اردوگاه‌های البریج و المغازی واقع در مرکز نوار غزه نیز ادامه دارد.

 

در جریان بمباران منازل مسکونی در اردوگاه المغازی تعدادی از فلسطینی‌های بی گناه به شهادت رسیده و تعدادی نیز زخمی شدند.

 

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه حمله‌های وحشیانه خود مسجد الفرقان واقع در منطقه الحکر در دیرالبلح را بمباران کردند. این جنگنده‌ها شرق شهر دیرالبلح را نیز هدف قرار داده و مسجد الصحابه واقع در اردوگاه المغازی را بمباران کردند.

 

بمباران مساجد و اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در نوار غزه

پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی نیز حمله‌هایی را علیه منازل مسکونی در غرب رفح واقع در جنوب نوار غزه انجام دادند. شرق استان مرکزی نوار غزه طی ساعت‌های بامداد و صبح امروز شاهد حمله‌های توپخانه ای رژیم صهیونیستی بوده است.

 

ساختمان جمعیت خیریه الصلاح واقع در اردوگاه المغازی توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بمباران شد. بالگردهای نظامی رژیم صهیونیستی نیز شرق خان یونس واقع در جنوب نوار غزه را هدف حمله‌های بی امان خود قرار دادند.

 

مسجد المهاجرین در اردوگاه المغازی نیز توسط این جنگنده‌های صهیونیست بمباران شد.

 

تداوم نبرد رزمندگان فلسطینی با متجاوزان

از سوی دیگر گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از تداوم نبرد نیروهای مقاومت فلسطین با عناصر اشغالگر در محورهای مختلف نوار غزه است.

 

شبکه المیادین گزارش داد که رزمندگان فلسطینی با سلاح‌های مختلف خود با صهیونیست‌های متجاوز در محله‌های التفاح و الدرج در شهر غزه درگیر شده اند.

 

حمله عناصر اشغالگر به بخش‌های مختلف کرانه باختری

این در حالی است که شبکه‌های خبری طی ساعت‌های گذشته از حمله اشغالگران صهیونیست به بخش‌های مختلف کرانه باختری خبر دادند.

 

شبکه الجزیره تاکید کرد که نظامیان اشغالگر به منطقه کفر قدوم واقع در شرق شهر قلقیلیه در شمال کرانه باختری یورش بردند.

 

اردوگاه الفوار واقع در جنوب شهر الخلیل نیز شاهد حمله عناصر صهیونیست بود به طوری که تیم‌های تک تیرانداز بر روی ساختمان‌های مشرف بر این اردوگاه مستقر شدند.

 

منابع محلی در گفت‌وگو با شبکه المیادین نیز تاکید کردند که اشغالگران صهیونیست به صورت گسترده از گاز اشک آور علیه ساکنان منطقه نزدیک به ورودی شمالی شهر الخلیل استفاده کردند./ مهر

ارسال نظر