ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

دو مدافع سپاهان از تیم ملی خط خوردند

در حالی که شش بازیکن سپاهان در لیست جدید تیم ملی جای گرفتند، اما دو مدافع طلایی‌پوشان در لیست مسافران دوحه جایی ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  تا 12 روز دیگر هجدهمین دوره جام ملت‌های آسیا در کشور قطر آغاز خواهد شد و تیم ملی فوتبال کشورمان در گروه C این رقابت‌ها با امارات، فلسطین و هنگ‌کنگ همگروه است.

امروز (یکشنبه) دهم دی ماه لیست اولیه تیم ملی با حضور 27 بازیکن اعلام شد، اما قرار است از روز سه‌شنبه دوازدهم دی ماه اردوی تیم ملی با مشخص شدن لیست اصلی برگزار شود. تا شروع جام ملت‌ها دو بازی تدارکاتی هم در تقویم ملی‌پوشان گنجانده شده است.

از میان تیم‌های لیگ برتری سپاهان با شش بازیکن دارای بیشترین نماینده است. با این حال محمد دانشگر و محمد قربانی که در خط دفاع سپاهان جزو ارکان این تیم محسوب می‌شوند و سابقه دعوت به تیم ملی در دوران قلعه‌نویی را دارند، در این لیست جایی ندارند.

به نظر می‌رسد مدافعان دعوت‌شده نتوانستند نظر کادر فنی تیم ملی را جلب کنند. این در حالی است که سامان فلاح مدافع گل‌گهر با وجود مصدومیت‌های زیاد در نیم‌فصل اول با چراغ سبز کادر فنی روبه‌رو شده است.

در حال حاضر احسان حاج‌صفی، میلاد محمدی، شجاع خلیل‌زاده، سیدمجید حسینی، سامان فلاح، صادق محرمی، رامین رضاییان، آریا یوسفی و روزبه چشمی در لیست مدافعان تیم ملی جای دارند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر