تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

کوشکی:مصرف گاز بخش خانگی به ۶۵ درصدِ تولید رسید

کوشکی:مصرف گاز بخش خانگی به ۶۵ درصدِ تولید رسید رئیس مرکز کنترل گاز کشور گفت: میزان مصرف گاز بخش خانگی به ۶۵ درصد از تولید رسیده است و اگر ۱۰ درصد مصرف گاز کاهش یابد تا ۵۰ میلیون متر مکعب صرفه‌جویی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا کوشکی رئیس مرکز کنترل گاز کشور درباره ضرورت مصرف بهینه گاز اظهار کرد: میزان گاز مصرفی در بخش خانگی و تجاری در فصل تابستان بیشتر در حوزه پخت و پز و استفاده از آب گرم معادل ۲۵ درصد از تولید است اما با شروع فصل سرما از آبان ماه روند مصرف گاز در بخش تجاری و خانگی افزایشی می‌شود و در فصل زمستان هم به حداکثر میزان خود می‌رسد.

وی با بیان اینکه میزان مصرف گاز بخش خانگی در روز جمعه به ۶۵ درصد از تولید رسید افزود: میزان مصرف گاز بخش خانگی در زمستان به ۸۰ تا ۸۵ درصد هم خواهد رسید که درصد زیادی از گاز تولیدی کشور را شامل می‌شود اما اگر فقط ۱۰ درصد در مصرف گاز صرفه جویی کنیم تا ۵۰ میلیون متر مکعب در مصرف گاز صرفه جویی خواهد شد.

رئیس مرکز کنترل گاز کشور گفت: هموطنان در بخش خانگی و تجاری و اداری با رعایت نکات بسیار ساده می‌توانند در کاهش ۱۰ درصدی مصرف گاز سهیم باشند از جمله اینکه دمای رفاه ۱۸ تا ۲۱ درجه را در منزل رعایت کنند.

کوشکی با بیان اینکه پوشش مردم ما در منزل در فصل تابستان و زمستان شبیه هم است افزود: متأسفانه خیلی از مردم ما در فصل سرما پوشش زمستانه در منزل ندارند درصورتیکه اگر از لباس گرم در منزل استفاده کنند تحمل دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه در منزل به راحتی قابل انجام است.

وی استفاده از فضای گرم منزل و استفاده از شعله مناسب گاز برای پخت و پز را در کاهش مصرف گاز موثر دانست و اظهار کرد: هموطنان در طول روز که معمولاً بیرون از خانه هستند حتماً درجه و دمای سیستم گرمایشی منزل را پایین بیاورند و از روشن نگه داشتن کتری روی گاز در طول روز خودداری کنند.

رئیس مرکز کنترل گاز کشور یادآور شد: بسیاری از مراکز تجاری از سیستم‌های گرمایشی گرماتاب در فضای پیاده رو استفاده می‌کنند که هدررفت انرژی گرمایی بسیار زیادی دارد و گاز زیادی مصرف می‌کند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار