موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

دریادار ایرانی: استفاده از هوش مصنوعی جزو اولویت‌های نیروی دریایی ارتش است

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: امنیت سایبری، هوشمندسازی و استفاده از هوش مصنوعی جزو اولویت‌های ما در نیروی دریایی راهبردی ارتش است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 02
کد خبر: ۲۲۱۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر،  دانشگاه خلیج فارس میزبان دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی راهبردی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران بود.

 

در این نشست، محمد مدرسی ضمن خیرمقدم به فرماندهی نیروی راهبردی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه گفت یاد و خاطره سردار سلیمانی در سالروز عروج این بزرگ تبریک و تسلیت و همچنین ولادت حضرت فاطمه زهرا، روز زن و مادر نیز تبریک گفت.

 

رئیس دانشگاه خلیج فارس در این نشست ضمن خیر مقدم به فرماندهی نیروی راهبردی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: دانشگاه خلیج فارس کارهای ارزشمندی را در حوزه‌های فنی و ساخت قطعات مورد نیاز شناورها، سیستم رانش و ارتعاشات و مانیتورینگ آن، اعلام خطر آنلاین، تفسیر و مشخص کردن خرابی ها را با نیروی دریایی بوشهر شروع کرده که امیدواریم در آینده شاهد همکاری های بیشتر آن باشیم.

 

در ادامه این نشست، رئیس دانشگاه خلیج فارس به تاریخچه‌ مختصری از تاسیس دانشگاه و معرفی آن پرداخت و افزود: ما در رتبه‌بندی‌ جدید دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور هفت پله ارتقا را داشته ایم و اکنون رتبه اول بین دانشگاه‌های جوان در کسب درآمدهای صنعتی نیز داریم و در حوزه هوشمندسازی برق و فناوری های دریا، اینترنت اشیا و امنیت سایبری در بین دانشگاه های سرآمد کشور هستیم.

 

دریادار ایرانی در ادامه این نشست نیز یاد خاطره سردار سلیمانی را گرامی داشتند و میلاد حضرت فاطمه زهرا، روز مادر و روز زن نیز تبریک گفت.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش از رئیس دانشگاه برای برگزاری این همایش تقدیر کرد و افزود: براساس تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص امنیت دریایی ما امروزه می‌توان ادعا کنیم که با تکیه بر تجربه و دانش بومی کشور تسلط کافی برای امنیت دریاها را داریم.

 

دریادار ایرانی با اشاره به استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها، تاکید کرد که ما دانشگاه ها را پشتیبان اقتدار و امنیت کشور می‌دانیم.

 

وی افزود: ما در حوزه‌های آبزی‌پروری نیز برای تعامل با دانشگاه اعلام آمادگی می کنیم. همچنین؛ امنیت سایبری، هوشمندسازی و استفاده از هوش مصنوعی نیز از اولویت‌های ما در نیروی دریایی است و ما نیز علاقه‌مند هستیم بیشتر از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه استفاده کنیم.

 

فرمانده نیروی راهبردی دریایی ارتش در پایان گفت: همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از دانش و مهارت نیروهای علمی جوان کشور نیز برای ما اهمیت ویژه ای دارد و آن‌ها موتور محرک نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی می‌دانیم.

 

تفاهم نیروی دریایی ارتش و دانشگاه خلیج فارس

در حاشیه حضور دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در همایش اقتدار 360 در دانشگاه خلیج فارس بمنظور همکاری بیشتر نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه خلیج فارس تفاهم‌نامه همکاری امضا شد.

 

از اهداف این تفاهم نامه می توان به همکاری آموزشی و پژوهشی به‌ویژه در حوزه مهندسی دریا، دانش افزایی کارکنان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، ایران، پرورش زمینه‌های نوآوری و کارآفرینیِ دانش بنیان در دانشجویان دانشگاه، توسعه دانش بنیان صنایع دریایی و نخبه‌پروری، دستیابی به فرم بدنه‌های جدید شناورها، بومی‌سازی ساخت اجزای موتورهای دریایی و تحقیق و توسعه در این زمینه، همکاری اساتید نیروی دریایی در زمینه راهنمایی و مشاوره پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان، تبادل استاد بین دانشگاه خلیج‌فارس و دانشگاه علوم دریایی اما‌م خمینی (ره) و انجام پروژه‌های مشترک تحقیقاتی بین نیروی دریایی و دانشگاه اشاره کرد.

 

تعهدات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز به این گونه است؛ کمک به تجهیز و تأمین سیستم‌های اندازه گیری و رانش آزمایشگاه مهندسی دریا، کمک به راه اندازی کارگاه موتورهای دریایی در دانشگاه خلیج فارس، واگذاری بخشی از تجهیزات و وسایل بلا استفاده مانند موتورهای دیزل و برخی از قطعات آن‌ها، حمایت از راه اندازی کارگاه مدلسازی شناوره و انتقال دانش فنی و تبادل تجربیات با کارشناسان دانشگاه خلیج فارس./ فارس

ارسال نظر