پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

آمادگی دافوس ارتش برای توسعه روابط دفاعی ایران با جمهوری آذربایجان

فرمانده دافوس ارتش در دیدار هیأت اعزامی دانشگاه دفاع ملی جمهوری آذربایجان، گفت: روابط بین ایران و جمهوری آذربایجان در ابعاد مختلف به ویژه در حوزه دفاعی و نظامی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و ما در دافوس ارتش برای توسعه این روابط آمادگی داریم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ژنرال عارف حسن‌اف، رئیس هیات اعزامی دانشگاه دفاع ملی جمهوری آذربایجان در بازدید از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران و قدردانی از میزبانی شایسته دافوس ارتش، به برخی از فعالیت های دانشگاه دفاع ملی آذربایجان اشاره کرد.

رئیس هیات اعزامی دانشگاه دفاع ملی جمهوری آذربایجان گفت: ما در دانشگاه خود فعالیت های آموزشی و پژوهشی متنوعی در حوزه های مختلف نظامی و دفاعی داریم و از تبادل دانشجو با دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران استقبال می کنیم.

وی افزود: ظرفیت‌های بسیاری برای روابط دو کشور ایران و آذربایجان در حوزه نظامی و دفاعی وجود دارد و آرزو داریم که با تعاملات و همکاری های آموزشی، روابط دو کشور بیش از پیش توسعه یابد.

امیر حسین ولی‌وند زمانی، فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد(دافوس) ارتش نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور هیات دانشگاه دفاع ملی آذربایجان گفت: روابط بین ایران و جمهوری آذربایجان در ابعاد مختلف به ویژه در حوزه دفاعی و نظامی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و ما در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش آمادگی داریم که این روابط را توسعه دهیم.

وی با اشاره به سابقه طولانی دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس) ارتش، اظهار کرد: دافوس ارتش دارای سابقه ۹۰ ساله بوده و دارای تجربیات ارزنده‌ای در حوزه دفاعی و نظامی است و هم اکنون در زمینه اعزام و پذیرش دانشجو با کشورهای دوست و هم پیمان تعامل داریم.

فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش تصریح کرد: ما آمادگی داریم در زمینه تبادل دانشجو و اجرای رزمایش‌های مشترک روی نقشه با دانشگاه دفاع ملی کشور آذربایجان نیز ارتباط داشته باشیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده