لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

وحیدی برداشت لیتیوم از دریاچۀ ارومیه را رد کرد

وزیر کشور در حاشیه نشست هیأت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: برداشت لیتیوم از دریاچۀ ارومیه کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر. احمد وحیدی وزیر کشور، در حاشیه نشست امروز چهارشنبه (13 دی ماه) هیأت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: هرچه به انتخابات نزدیک می شویم توجهات به این‌ موضوع بیشتر می‌شود سخنان ارزشمند و تاکیدات رهبرانقلاب برای مشارکت گسترده تحرکات خوبی را بوجود آورده است و امیدواریم همانطور که رهبرمعظم انقلاب مطالبه داشتند شاهد حضور همه جناح های سیاسی و مشارکت گسترده مردم باشیم.

 

وی افزود: منتظر هستیم روزهای آینده اسامی داوطلبان توسط هیات های نظارت اعلام شود و این‌ می‌تواند انتخابات را در مسیر حرکت قوی‌تر قرار دهد، انتخابات فرصت کم‌نظیری برای ملت است که با حضور قوی می‌توانند یک مجلس قوی را رقم‌ بزنند.

 

وزیر کشور تأکید کرد: امنیت مرزها حتما مورد توجه جدی هست اما برخی مناطق جنوب شرق صعب العبور است و تروریست ها بعضا از آن سو استفاده می‌کنند انتظار ما از همسایگان این است که همکاری کنند و با این‌ها برخورد جدی شود حافظان مرز اعم از فراجا و سپاه در تامین امنیت مرز کوشا هستند.

 

وحیدی ادامه داد: قبلا با پاکستانی ها صحبت داشتیم هنوز هم هست قول‌هایی داده بودند امیدواریم بتوانند پایگاه‌های تروریست‌ها در خاک خود را از بین ببرند، تلاش جدی برای دستگیری تروریست ها صورت گرفته و امیدواریم بعضی از آنها را دستگاه ها بتوانند داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: برای اتباع خارجی شرط داشتن حساب بانکی، مجار بودن حضور هست و بعدا تخصیص به آن حساب بر اساس فرآیندها هست.

 

وحیدی با تاکید بر کذب بودن برداشت لیتیوم از دریاچه ارومیه، تاکید کرد: برداشت لیتیوم از دریاچۀ ارومیه کذب است.

 

وزیر کشور بیان کرد: فتا و پدافند غیر عامل و وزارت ارتباطات در خصوص هک اپلیکیشن ها مسئولیت دارند و بر اساس دستورالعمل صادره ایمنی را باید تأمین کنند اخیرا برای یکی از اپلیکیشن ها این اتفاق افتاده، باید ایمنی سکوها تأمین شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار