شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

طراحی خودروی سهند توسط سایپا

طراحی خودروی سهند توسط سایپا مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت گفت: صنعت خودرو با تکیه بر زنجیره ارزش، افزایش داخلی‌سازی و توسعه محصول، رقابت‌پذیر خواهد شد و می‌تواند زمینه فعالیت در فناوری‌ نوین را فراهم کند، به گونه ای که شاهد تحول در این حوزه باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالله توکلی‌لاهیجانی در حاشیه بازدید از سالن گروه خودروسازی سایپا در سومین نمایشگاه بین‌المللی اتو شو (خودروهای سبک و سنگین) که تا 15 دی‌ ماه در تبریز برپا است با تاکید بر اینکه صنعت خودرو باید به سمت رقابتی شدن حرکت کند تا شاهد رشد مضاعف در این حوزه باشیم،‌ اظهارداشت: خودروسازان از طریق توسعه محصول و استفاده از فناوری‌های نوین می‌توانند خودروهای کیفی و رقابت پذیر تولید کنند. یکی از اقداماتی که گروه خودروسازی سایپا با جدیت در حال پیگیری است، توسعه محصول است، به عنوان مثال خودروی سهند که با همت متخصصان این مجموعه طراحی و تولید شده است، به زودی به بازار عرضه خواهد شد.

او با بیان اینکه توسعه محصول از سوی گروه سایپا،‌ از اقدامات موثر در رشد و ارتقای صنعت خودرو، آرامش بازار خودرو و کسب رضایت مردم است،‌ گفت: به هر میزان که خودروسازان در مسیر توسعه محصول تلاش کنند، به همان اندازه می‌توان بر زنجیره ارزش خودرو اثر گذاشت و از مونتاژ کاری و وابستگی به خارج  از کشور فاصله گرفت. 

توکلی با اشاره به تولید و واردات خودروهای برقی و رویه‌ای که گروه سایپا در حال طی کردن است، تصریح کرد: پروژه‌های مختلفی در زمینه برقی‌سازی حمل و نقل عمومی، تولید و واردات خودروهای برقی توسط خودروسازان داخلی تعریف شده و مهندسان در حال فعالیت در این خصوص هستند. 

او گفت: تولیدکنندگان خودرو، در مورد فناوری‌های نوین صنعت خودرو می‌توانند رویکردهای متعددی را پیگیری کنند. این رویکردها شامل ‌برقی‌سازی، خودروهای متصل، همجوشی داده‌ها و خودروهای حمل و نقل اشتراکی و خودران است. حرکت به این سمت  چهره خودروسازی کشور را تغییر می‌دهد و حتی این فرصت را فراهم می‌کند که خودروسازان کشورمان در بازارهای جهانی نقش آفرین شوند. 

مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت با تاکید بر اینکه چشم‌انداز خوبی در انتظار صنعت خودرو کشور است، ‌اظهارداشت: از ابتدای دولت سیزدهم،‌توانسته‌ایم از مسیرهای سخت صنعت خودرو عبور کنیم و در حال حاضر ضمن فاصله گرفتن از تولید شکننده سال‌های گذشته به تولید حدود یک میلیون دستگاه خودرو دست یافته‌ایم./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار