دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اعلام وضعیت آماده‌باش در سفارتخانه‌های اسرائیل

بعد از آماده‌باش ارتش و نهادهای نظامی اسرائیل، شبکه تلویزیونی کان امروز پنجشنبه خبر داد تل‌آویو از همه سفارتخانه‌هایش خواسته سطح هوشیاری خود را افزایش دهند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۱۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 04
کد خبر: ۲۲۱۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از آماده‌باش ارتش و نهادهای نظامی اسرائیل، شبکه تلویزیونی کان امروز پنجشنبه خبر داد تل‌آویو از همه سفارتخانه‌هایش خواسته سطح هوشیاری خود را افزایش دهند.

آماده‌باش ارتش و تقویت سامانه گنبد آهنین در مرز با لبنان و حالا آماده‌باش سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان، بخشی از تکاپوی اسرائیل در روزهای اخیر در بحبوحه تهدید به انتقام از سوی حماس و حزب‌الله است.

شبکه تلویزیونی کان اسرائیل امروز پنجشنبه گزارش داد «از همه سفارتخانه‌ها و نهادهای اسرائیلی و یهودی خواسته شد تا سطح هوشیاری خود را افزایش دهند»؛ اقداماتی که بعد از ترور نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس صالح العاروری در حمله پهپادی سه‌شنبه به دفتر این جنبش در بیروت انجام می‌شود.

دبیرکل حزب‌الله لبنان سید حسن نصرالله در سخنرانی شب گذشته گفت «ترور شیخ صالح العاروری جنایتی خطرناک است که بدون پاسخ و مجازات نخواهد بود. گذر روزها و شب‌ها و میدان جنگ است که این را ثابت خواهد کرد».

حزب‌الله لبنان ۲۵ آذر و در هفتادویکمین روز جنگ غزه با انتشار جدیدترین آمار از عملکرد خود در جبهه شمالی رژیم صهیونیستی، از درهم کوبیدن ۵۹ مقر و پایگاه نظامی اسرائیل خبر داد.

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند تل‌آویو امروز علاوه بر سفارتخانه‌ها، از نیروی هوایی و نیروهای مستقر در مرز با لبنان خواست سطح آماده‌باش خود را افزایش دهند. کابینه امنیتی اسرائیل هم قرار است امشب در نشستی ویژه تحولات جاری پس از ترور العاروری را بررسی کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر