پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران/ تردد روان در محور‌های شمالی کشور رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان درگذشت ماجرای سرقت تلفن همراه شهروندآسیب‌دیده در اهواز توضیحات آموزش و پرورش درباره جزئیات مصوبه تاثیر معدل در کنکور بارش برف و باران در ۱۷ استان میمون‌های سرگردان کرج زنده‌گیری شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های مختلف کشور دستگیری باند کلاهبردار با غصب عناوین اطلاعاتی در بندرعباس خطای انسانی؛ علت ۸۰ درصد علل مرگ در جاده‌ها/ آغاز پویش «نه به تصادف» چه کسی قاتلان امیرمحمد خالقی را لو داد؟ / جزئیات دستگیری متهمان در بیمارستان و مخفیگاه تمدید وضعیت ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

دختر کاپشن صورتی به تهران می‌آید

رئیس شورای شهر تهران گفت: پیشنهادی مبنی بر ساخت تندیسی از دختر کاپشن صورتی و گوشواره قلبی از شهدای تروریستی کرمان به سازمان زیباسازی ارائه شده و قرار است المانی از شهدای حادثه تروریستی کرمان ساخته شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران امروز 19 دی 1402، در حاشیه جلسه علنی شورای شهر در جمع خبرنگاران در خصوص ورود موتورسیکلت‌های برقی، گفت: در بودجه سال جاری شورا 700 میلیارد تومان برای خرید موتورسیکلت برقی اختصاص داد.

 

وی ادامه داد: برای شارژ موتورسیکلت‌‌های برقی مشکلی وجود ندارد و کسانی که این موتورها را دارند، می‌توانند در منازل خود نسبت به شارژ اقدام کنند البته باید زیرساخت‌ها هم در شهر فراهم شود.

 

چمران با بیان اینکه امیدواریم کارخانجات موتورسیکلت به سمت انبوه‌سازی در حوزه موتور برقی گام بردارند، گفت: با این کار می‌توانیم شاهد توسعه موتورسیکلت‌های برقی در شهر باشیم.

 

رئیس شورای شهر تهران در بخش دیگر سخنانش به ساختمان‌های ناایمن شهر اشاره کرد و گفت: با همکاری دادستانی ساختمان‌ها شناسایی شده و البته برخی مالکان اقدام به ایمن‌سازی کرده و تعداد ساختمان‌های ناایمن در شهر کم شده و امیدواریم الباقی هم ایمن سازی را انجام دهند.

 

وی در خصوص ایمنی برخی از بیمارستان‌های شهر تهران، گفت: تعدادی از بیمارستان‌ها قدیمی و ناایمن بوده و در لیست ساختمان های ناایمن به آنها اشاره شده و البته قرار است ایمن‌سازی در دستور کارشان قرار گیرد و به چند بیمارستان هم در این زمینه اخطار داده شده است.

 

چمران در بخش دیگر سخنانش، گفت: پیشنهادی مبنی بر ساخت تندیسی از دختر کاپشن صورتی و گوشواره قلبی از شهدای تروریستی کرمان به سازمان زیباسازی شهر تهران مطرح شده و قرار است المانی از شهدای حادثه تروریستی کرمان به ویژه دختر کاپشن صورتی ساخته شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار