ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

هشدار وزیر دفاع یمن به آمریکا: انگشتمان روی ماشه است

هشدار وزیر دفاع یمن به آمریکا: انگشتمان روی ماشه است وزیر دفاع یمن در سخنانی ضمن توصیه به اشغالگران آمریکایی و هم‌پیمانان غربی آن برای ترک منطقه، به آن‌ها هشدار داد که انگشت رزمندگان یمنی روی ماشه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 12
کد خبر: ۲۲۳۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر محمد ناصر العاطفی وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن در این باره اظهار داشت: ما آماده بازدارندگی دشمن و واکنش هستیم و و این ما هستیم که در دریا‌های سرخ و عربی دست برتر را داریم.

وزیر دفاع یمن گفت: هر چه جنگ علیه مردم ما در غزه بیشتر طول بکشد، غافلگیری‌های ما برای دشمن بیشتر می‌شود و این غافلگیری‌ها در زمانی که رهبر یمن (عبدالملک بدرالدین الحوثی) انتخاب می‌کند، ظاهر می‌شوند.

وی افزود: ما به کسانی که در دریاها، جزایر و در سراسر جغرافیای یمن هستند می‌گوییم که دوران قیمومیت و سلطه و تبعیت دفن شده و برای همیشه رفته و یمن جدید با حاکمیت کامل و اراده تصمیم گیری ملی خود پدید آمده است.

وزیر دفاع یمن خطاب به آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها خاطرنشان کرد: از شما می‌خواهیم منطقه را ترک کنید و دست به بهانه‌سازی و توجیهات واهی نزنید؛ چراکه انگشت ما روی ماشه و روحیه ما قوی‌تر از فولاد است.

العاطفی ادامه داد: بار‌ها هشدار داده‌ایم دریای سرخ برای دشمن صهیونیستی ممنوع شده است. ما فقط کشتی‌های دشمن اسرائیلی یا کشتی‌های وابسته به آن و یا عازم بنادر آن را هدف قرار می‌دهیم.

این مقام یمنی همچنین تصریح کرد: ما تاکید می‌کنیم که بقیه کشتی‌های جهان که از دریای سرخ، خلیج عدن و دریای عرب عبور می‌کنند، در امنیت کامل هستند و آسیبی نخواهند دید.

این اظهارات پس از آن بیان شد که آمریکا و انگلیس پنجشنبه شب به وقت محلی (آمریکا) در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند. منابع خبری بامداد جمعه گزارش دادند که ارتش ملی یمن در پاسخ به تجاوز هوایی آمریکا و انگلیس به این کشور، یک هدف متعلق به ایالات متحده در دریای سرخ را هدف قرار داده است. / شبکه المسیره

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار