وضعیت بحرانی سد کرج؛ فقط ۸ درصد سد پر است آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۹ استان

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح نارنجی برای ۹ استان از بارش شدید برف و باران در برخی مناطق از جمله در آذربایجان شرقی و غربی، کردستان و کرمانشاه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز بارش برف و باران همراه با وزش شدید در غرب، شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌‌های قزوین،‌ البرز، تهران و رگبار باران در گیلان و غرب مازندران ادامه خواهد داشت.

 

بارش برف و باران در گیلان و بارش برف در ارتفاعات البرز مرکزی، اردبیل، نیمه شرقی آذربایجان شرقی،‌ جنوب آذربایجان غربی، کردستان و شمال کرمانشاه شدت دارد و دریای خزر مواج است.

 

فردا یکشنبه علاوه بر این مناطق در شمال خوزستان و بخش‌هایی از شمال شرق نیز بارش‌های پراکنده روی می‌دهد و از بعدازظهر به‌تدریج سمانه بارشی از کشور خارج می‌شود.

 

دوشنبه در شمال غرب، دامنه‌های زاگرس واقع در غرب و جنوب غرب کشور افزایش ابر، وزش باد و بارش‌های پراکنده انتظار می‌رود.

 

سه‌شنبه در غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود و در سایر مناطق کشور جو آرام و پایداری حاکم است. چهارشنبه نیز در سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده است.

 

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: شنبه 1402/10/23

نوع مخاطره: بارش باران و برف، مه‌گرفتگی، در مناطق کوهستانی کولاک برف و احتمال بهمن.

منطقه اثر:

شنبه 1402/10/23: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، گیلان و ارتفاعات زنجان، قزوین و البرز.

اثر مخاطره: اختلال در ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، لغزندگی زمین در گردنه‌های کوهستانی به‌سبب بارش برف، کاهش دید، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات، احتمال بهمن، کولاک برف، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر و احتمال قطعی برق در نواحی روستایی در نقاط سردسیر.

توصیه: پرهیز از سفرهای غیرضروری به‌ویژه در گردنه‌های برف‌گیر و مجهز بودن خودروها به وسایل زمستانی در مناطق سردسیر، عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوهنوردی و جابه‌جایی عشایر، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها و آمادگی راهداری جهت برف‌روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر.

 

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا

زمان شروع: صبح شنبه 1402/10/23

زمان پایان: صبح دوشنبه 1402/10/25

نوع مخاطره: افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای تا 30 نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج در مناطق ساحلی تا 2 متر و در مناطق دور از ساحل بیش از 2 متر

منطقه اثر: شنبه 1402/10/23 و یکشنبه 1402/10/24: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران و گلستان.

دوشنبه 1402/10/25: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران.

اثر مخاطره: غرق شدن شناگران و آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی، خسارت به شناورهای تفریحی و سبک، اختلال در ترددهای دریایی و احتمال خسارت به تأسیسات دریایی.

توصیه: منع فعالیت‌های شیلاتی، ممانعت از تردد شناورهای سبک و تفریحی، ممانعت از ورود و خروج کشتی‌ها به بنادر، منع تردد کشتی‌های تجاری و منع فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحل و آماده‌باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توسط فعالان دریایی./ تسنیم

ارسال نظر