محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

جزئیات حذف یارانه حدود ۵۰ هزار نفر در دی ماه

در حالی سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه ها در گفتگو با تسنیم از حذف یارانه تعدادی از یارانه بگیران در دیماه خبر داده که خبر تکمیلی تسنیم از حذف یارانه حدود ۵۰ هزار نفر در دیماه حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  روز گذشته بر مبنای تماس برخی شهروندان با خبرگزاری تسنیم که از عدم واریز یارانه دی ماه خود خبر داده بودند، خبری مبنی بر اختلال در واریز یارانه دی ماه منتشر کردیم.

 

صبح امروز حسینی سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها با اشاره به اینکه در مرحله 155 واریز یارانه نقدی در دی‌ماه تعدادی از مردم از صف دریافت یارانه نقدی حذف شدند، گفت: در این مرحله اختلالی در واریز یارانه نقدی وجود نداشته است و پرداخت یارانه 300 و 400 هزار تومانی از طریق سیستم بانکی مطابق فهرست‌های جدید انجام شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بر اساس دهک‌بندی صورت‌گرفته توسط وزارت کار و رفاه اجتماعی تعدادی از مردم در دهک 10 قرار گرفته‌اند، گفت: بر این اساس تعدادی که پیش از این و تا آذر ماه سال جاری در صف یارانه‌بگیران قرار داشتند، بر اساس فهرست جدید اعلامی وزارت کار از دریافت یارانه نقدی حذف شدند.

 

حال خبرهای تکمیلی تسنیم حاکی است، در ماه جاری یارانه حدود 50 هزار نفر حذف شده است که لازم است وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این باره پاسخگو باشد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار