سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

سخنگوی پلیس: تعدی به جان کارکنان پلیس بی پاسخ نمی‌ماند

سخنگوی پلیس: تعدی به جان کارکنان پلیس بی پاسخ نمی‌ماند سخنگوی پلیس سردار سعید منتظرالمهدی می‌گوید تعدی به جان کارکنان پلیس بی‌پاسخ نمی‌ماند و نمی‌گذاریم این خون‌های پاک پایمال شوند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی پلیس سردار سعید منتظرالمهدی در یادداشتی که امروز شنبه ۲۳ دی ماه ۱۴۰۲ در اختیار رسانه‌ها قرار داد در خصوص نوع و نحوه پیگیری و برخورد با عوامل تروریستی حادثه راسک نوشت: رفتار پلیس در خصوص وقایع گذشته نشان از آن دارد که شاید شناسایی، دستگیری و مجازات متعدیان به جان کارکنان خدوم فراجا زمان بر باشد و مدتی طول بکشد اما بی پاسخ و بی کیفر باقی نمی‌ماند.

 

سردار منتظرالمهدی در ادامه یادداشت آورده است: «در واقعه راسک نیز بی‌شک موضع گیری بر اساس قواعد، روابط و حقوق بین الملل عمومی و ملحوظ نظر قرار دادن مناسبات و اصول سیاست خارجی، در حال پیگیری و انجام است و حتما به فضل و کرم الهی افراد دخیل دراین حادثه شناسایی و دستگیر می‌شوند.

 

پلیس به طور قاطع به این کردارِ تروریستی گروهک‌ها اعتراض و اسکان و فعالیت آزادنه آنها را در کشورهای همسایه محکوم می ‌نماید.

 

از آنجایی که سازمان‌های بین المللی از جمله سازمان ملل متحد، اینترپل و شورای امنیت ملل متحد حمله تروریستی و اقدام علیه مقر پلیس را محکوم نموده‌اند؛ باعث شده تا امکان پیگیری با استفاده از سازوکارهای موجود در این سازمان‌ها بیش از قبل فراهم باشد و مقابله با فعالیت‌های تروریستی از طریق سازمان‎های بین المللی و مجاری دیپلماتیک با تاکید بر حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت سرزمینی بیش‌ از گذشته تسهیل شود.

 

در هر حال هر قطره خون یارانمان در سازمان بزرگ فراجا سبب ساز تامین امنیت هر چه بیشتر شهروندان است اما نمی گذاریم این خونهای پاک، پایمال شوند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار