بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

برخورد تعزیرات با ۱۱ مدیر متخلف دولتی

معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از برخورد با ۱۱ مدیر دولتی که در حوزه تنظیم بازار کم‌کاری داشته‌اند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد اصانلو روز شنبه در همایش سراسری مدیران کل ستادی و استانی سازمان تعزیرات حکومتی، افزود: با رسیدگی به ۱۱ پرونده در استان‌های گیلان، خراسان رضوی، کرمانشاه، تهران، البرز، آذربایجان غربی و کهگیلویه و بویراحمد پس از احراز مداخله مدیران دولتی در انجام این تخلف‌ها، حکم محکومیت برای آن‌ها از جمله پرداخت جریمه نقدی و انفصال ۶ ماهه و دائم برخی از آنان در خدمات دولتی براساس قانون صادر شد.

وی با اشاره به اثرگذاری اجرای احکام در بازدارندگی از تخلفات، اظهار داشت: اجرای احکام اهمیت بسیار بالایی دارد و لازم است مدیران نظارت ویژه به این بخش داشته باشند تا مردم از اثربخشی سازمان تعزیرات حکومتی آگاه شوند و متخلفان نیز با ترس از جرایم بازدارنده تخلف نکنند.

اصانلو با انتقاد از اینکه برخی دستگاه‌های اجرایی که ضابط هستند با سازمان تعزیرات همراهی کمی دارند، گفت: رویکرد تعزیرات حکومتی در دولت مردمی این است که اقتدار سازمانی را برگردانیم و با مدیریت قوی، جایگاه تعزیرات حکومتی را به درستی تعریف و تبیین کنیم تا بتوانیم کمک مردم در شرایط اقتصادی موجود باشیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با تاکید بر ضرورت ادامه حضور تعزیرات حکومتی در بازار، افزود: منظور از حضور میدانی موثر، حضور در مراکز تولیدی و توزیعی عمده است که گشت‌ها، رسیدگی و اجرای احکام هدفمند و مبتنی بر اهداف باشد.

اصانلو با بیان اینکه مطالبه‌گری جایگاه این سازمان را تثبیت می‌کند، افزود: بعد دیگر حضور میدانی در بازار، رویکرد مطالب‌گری است که با مشخص کردن جایگاه و وظایف سازمان و دستگاه‌های نظارتی از موضع رسیدگی به تخلفات ورود کنیم و مطالبه‌گر باشیم.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی بهبود گشت‌های سیار، رسیدگی کمی و کیفی به پرونده‌ها، اجرای سریع پرونده‌های اجرای احکام و تکریم ارباب رجوع را از اقدامات اولویت‌دار این سازمان در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد.

براساس این گزارش، در این همایش مدیران کل استانی و ستادی سازمان تعزیرات حکومتی در قالب چهار کارگروه به بررسی چالش‌های اجرای سریع و موثر احکام تعزیرات حکومتی، راهکار‌های بهبود عملکرد گشت‌های سیار، چالش‌های سال ۱۴۰۳ سازمان و راهکار‌های برون رفت از آن و حوزه کشف، رسیدگی و اجرای پرونده‌های مهم و ملی و راهکار‌های برون رفت از آن پرداختند و گزارش این جلسات به همراه راهکار‌ها به رئیس سازمان تعزیرات حکومتی ارائه شد. / ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار