قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند ۳۹ نماد بورسی از فردا مشمول عرضه اوراق اختیار فروش هستند گواهی ورود کالا به مناطق آزاد حذف شد + سند چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران + جدول میدری: تأمین کالا‌های اساسی در وضعیت پایدار است پورمحمدی: از هفته آینده پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ آغاز می‌شود قیمت طلا ۱۸ عیار/۷۵۰، امروز ۲۵ تیر ۱۴۰۳ رشد اقتصادی سال ۱۴۰۳ اعلام شد پاک نژاد: سهیمه و قیمت بنزین تغییری نخواهد کرد نوری‌قزلجه: پیش‌بینی می‌شود قیمت برنج داخلی متعادل شود آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین + جدول قیمت توقیف کشتی نفتکش خارجی حامل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق فراخوان وزارت صمت برای متقاضیان واردات خودرو‌های کارکرده خبر جدید از زمان واریز کالابرگ دهک ۴ تا ۷ / تا پایان تیرماه حساب همه یارانه‌بگیران شارژ می‌شود؟

عرضه سکه در مرکز مبادله ارز ایران

سخنگوی مرکز مبادله ارز ایران با اشاره به عرضه شمش طلا در این مرکز از روز 27 دی، گفت: در صورتی که تقاضا از عرضه شمش‌های طلا که توسط صادرکننده وارد شده است، بیشتر باشد، بانک مرکزی نیز در بخش عرضه شمش ورود خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر بالسینی درباره جزئیات عرضه شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلا اظهار کرد: از روز چهارشنبه 27 دی ماه، عرضه شمش در مرکز مبادله آغاز خواهد شد و تاکنون عرضه‌کنندگان استقبال خوبی از این شیوه عرضه داشته‌اند.

 

سخنگوی مرکز مبادله ادامه داد: عرضه طلا در این مرکز، از طریق صادرکنندگانی خواهد بود که می‌خواهند رفع تعهد ارزی خود را با واردات شمش داشته باشند و در صورتی که تقاضا از عرضه بیشتر باشد، بانک مرکزی نیز در این مرکز شمش طلا عرضه خواهد کرد.

 

وی افزود: متقاضیانی که در شیوه‌نامه مورد تاکید قرار گرفته‌اند و احراز هویت شده‌اند می‌توانند در هر زمان معاملاتی حداقل یک شمش یک کیلوگرمی طلا و حداکثر نیز سه عدد شمش خریداری کنند.

 

بالسینی با اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص شیوه‌های قیمت گذاری شمش طلا تاکید کرد: در قیمت‌گذاری مرکز مبادله، نرخ ارز هیچ تاثیری بر قیمت شمش طلا ندارد، ‌عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت‌ها است.

 

* سکه‌های جدید از هفته آینده در مرکز مبادله عرضه می‌شود

سخنگوی مرکز مبادله ارز ایران تصریح کرد: از هفته آینده نیز سکه‌های جدید ضرب شده توسط بانک مرکزی دراین مرکز عرضه خواهد شد که جزئیات آن به زودی اعلام خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار