کاهش ۵۲ درصدی حجم آب سد زاینده‌رود آغاز ثبت نام جدید خودرو‌های وارداتی واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید وضعیت بحرانی سد کرج؛ فقط ۸ درصد سد پر است آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد

عرضه سکه در مرکز مبادله ارز ایران

سخنگوی مرکز مبادله ارز ایران با اشاره به عرضه شمش طلا در این مرکز از روز 27 دی، گفت: در صورتی که تقاضا از عرضه شمش‌های طلا که توسط صادرکننده وارد شده است، بیشتر باشد، بانک مرکزی نیز در بخش عرضه شمش ورود خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر بالسینی درباره جزئیات عرضه شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلا اظهار کرد: از روز چهارشنبه 27 دی ماه، عرضه شمش در مرکز مبادله آغاز خواهد شد و تاکنون عرضه‌کنندگان استقبال خوبی از این شیوه عرضه داشته‌اند.

 

سخنگوی مرکز مبادله ادامه داد: عرضه طلا در این مرکز، از طریق صادرکنندگانی خواهد بود که می‌خواهند رفع تعهد ارزی خود را با واردات شمش داشته باشند و در صورتی که تقاضا از عرضه بیشتر باشد، بانک مرکزی نیز در این مرکز شمش طلا عرضه خواهد کرد.

 

وی افزود: متقاضیانی که در شیوه‌نامه مورد تاکید قرار گرفته‌اند و احراز هویت شده‌اند می‌توانند در هر زمان معاملاتی حداقل یک شمش یک کیلوگرمی طلا و حداکثر نیز سه عدد شمش خریداری کنند.

 

بالسینی با اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص شیوه‌های قیمت گذاری شمش طلا تاکید کرد: در قیمت‌گذاری مرکز مبادله، نرخ ارز هیچ تاثیری بر قیمت شمش طلا ندارد، ‌عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت‌ها است.

 

* سکه‌های جدید از هفته آینده در مرکز مبادله عرضه می‌شود

سخنگوی مرکز مبادله ارز ایران تصریح کرد: از هفته آینده نیز سکه‌های جدید ضرب شده توسط بانک مرکزی دراین مرکز عرضه خواهد شد که جزئیات آن به زودی اعلام خواهد شد./ فارس

ارسال نظر