عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

تمرین امروز تیم ملی فوتبال برگزار شد

در بخش آقا وسط آندرانیک تیموریان با پوشیدن کاور زرد در یکی از گروه‌هایی که مهدی طارمی، سامان قدوس، روزبه چشمی، رضا اسدی هم حضور داشتند، شرکت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۲۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 16
کد خبر: ۲۲۳۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ اولین تمرین تاکتیکی تیم ملی فوتبال کشورمان با حضور تمام نفرات، پیش از بازی دوم در جام ملت‌های آسیا مقابل هنگ‌کنگ از ساعت ۱۸:۳۰ امروز در زمین شماره ۲ کمپ الریان برگزار شد.

* پیش از آغاز این تمرین میلاد محمدی دقایقی با مهدی نبی صحبت کرده و سپس همراه با سید حسین حسینی پاسخگوی اهالی رسانه شد.

* شجاع خلیل‌زاده که در دیدار با فلسطین از ناحیه کف پا دچار مصدومیت شده با پوشیدن کتانی امروز فقط به قدم زدن کنار زمین پرداخت.

*سامان فلاح و مهدی ترابی هم که دچار مصدومیت جزئی هستند، زیرنظر علیرضا شهاب، فیزیوتراپیست تیم ملی به صورت اختصاصی تمرین کردند.

* امیر قلعه‌نویی به دلیل سینوزیت مانند تمرین‌های قبلی از یک سرپوش برای حفاظت از سر خود استفاده کرد. سرمربی تیم ملی پیش از شروع تمرین برای لحظاتی با یکی از مسئولان کمپ الریان صحبت کرد.

* زمانی که بازیکنان مشغول بازی آقا وسط بودند، کادرفنی برای ثانیه‌هایی با حسین کنعانی‌زادگان شوخی کردند.

* پس از صحبت‌های ابتدایی بازیکنان با قلعه‌نویی، آنها زیرنظر علی اصغر قربانعلی پور تمرینات بدنی را آغاز کرده و در ادامه به دویدن دور زمین پرداختند.

* در این لحظه سرمربی تیم ملی بالای سر سردار آزمون حاضر شده و با او مشغول صحبت شد.

* آقا وسط در قالب ۳ گروه بخش بعدی تمرین تیم ملی بود که در این بخش آندرانیک تیموریان نیز با پوشیدن کاور زرد در یکی از گروه‌هایی که مهدی طارمی، سامان قدوس، روزبه چشمی، رضا اسدی هم حضور داشتند شرکت کرد.

ایران جمعه در دومین بازی مرحله گروهی یه میزبانی ورزشگاه خلیفه دوحه به مصاف هنگ‌کنگ می‌رود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار