هشدار پلیس نسبت به کلاهبرداری از مردم با پیش‌بینی آینده و طلسم-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

هشدار پلیس نسبت به کلاهبرداری از مردم با پیش‌بینی آینده و طلسم

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان از طریق فال‌گیری و پیش‌بینی آینده و طرح مواردی نظیر رفع مشکلات خانوادگی و زناشویی، طلسم بچه دار شدن، دستیابی به ثروت و ... هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ عبداله چولکی در این‌باره گفت: با توجه به اینکه رمالی و فالگیری یکی از شگرد‌های کلاهبرداری است و این افراد از این طریق اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کنند، لازم است که مردم آگاهی خود را در برابر این افراد افزایش دهند و فریب آنان را نخوردند.

وی ادامه داد: رمالی و فالگیری از جمله جرایمی است که فرد با شگرد‌های متقلبانه مدعی پیش‌گویی آینده می‌شود، این افراد دارای فن بیان خوبی بوده و خود را فردی متبحر و کارآمد قلمداد می‌کنند و از این طریق سعی در فریب مردم دارند. این افراد فرصت طلب با تبلیغات گسترده تحت عنوان رفع مشکلات خانوادگی و زناشویی، طلسم بچه دار شدن، دستیابی به ثروت و ... افراد را به گرفتن فال ترغیب کرده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری از آنان می‌کنند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: این کلاهبرداران با ارائه یک شماره حساب که اغلب متعلق به افراد غیر است، از قربانیان می‌خواهند پول را به حساب اعلامی واریز کنند تا نسخه رمالی و فالگیری را دریافت کنند. افرادی که اقدام به رمالی و فالگیری می‌کنند، به دنبال کسب منافع مالی خود هستند و با دادن اطلاعات کلی به شهروندان از شرایط و دغدغه‌های فکری و روانی آنان سوء‌استفاده و به بهانه‌های مشاوره و ... مبالغی را دریافت می‌کنند.

وی از شهروندان خواست که به هیچ عنوان به افراد ناشناسی که تحت عنوان رمال و فالگیر فعالیت دارند اعتماد نکنند و گفت: مردم نباید به حرف‌های کاذب این کلاهبرداران اعتماد کنند و به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و مهم خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

چولکی با بیان اینکه نباید به تبلیغات مشکوکی که با ترفند‌های اغواکننده کاربران را جذب می‌کنند اهمیتی داده شود، گفت: شهروندان باید برای رفع مشکلات خود به متخصصان معتبر مراجعه کنند و در فضای مجازی که بعضاً محل فعالیت اینگونه افراد است به دنبال حل مشکلات شخصی و خانوادگی خود نباشند. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار