سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است

آخرین وضعیت طرح ساماندهی رمزارزها در مجلس

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی پیرامون آخرین وضعیت طرح ساماندهی رمز‌ارزها ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی رمزارزها در مجلس، گفت: کمیسیون اقتصادی به‌عنوان کمیسیون تخصصی به موضوع رمزارزها ورود کرد و پس از انجام بررسی‌های لازم، گزارش کمیسیون اقتصادی درباره رمزارزها سال گذشته در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی قرائت شد.

 

وی با بیان اینکه در گزارش کمیسیون اقتصادی مقرر شده بود که تا چند پیشنهاد قانونی درباره حوزه رمز‌ارزها از سوی اعضای کمیسیون اقتصادی ارائه شود، افزود: بنابراین پیش‌نویس، پیشنهادات اعضای کمیسیون اقتصادی درباره حوزه رمزارزها اخیراً در کمیسیون اقتصادی مطرح شده است.

 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ابراز کرد: از سوی دیگر مسئولان دولتی از جمله مسئولان بانک مرکزی، در راستای تهیه این پیش‌نویس فرصتی را تقاضا کرده‌اند تا رویکرد و دیدگاه خود درباره پیش‌نویس اعضای کمیسیون اقتصادی درباره رمز‌ارزها را مورد ارزیابی و جمع‌بندی قرار دهند.

 

طغیانی اضافه کرد: پس از جمع‌بندی بین دولت و مجلس درباره پیش‌نویس کمیسیون اقتصادی طرح مذکور برای بررسی در جلسه علنی ارائه خواهد شد.

 

نماینده اصفهان در مجلس تأکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع طرح کمیسیون اقتصادی درباره رمز‌ارزها تا پایان سال در دستور کار جلسه علنی قرار می‌گیرد اما اینکه فرصت مطرح شدن طرح در جلسه علنی وجود داشته باشد، مشخص نیست.

 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به طرح این کمیسیون برای ساماندهی رمزارزها، گفت: تلاش شده است تا حد زیادی مشکلات حوزه رمزارزها در پیشنهادات کمیسیون اقتصادی رفع شود و دغدغه‌ها در این حوزه برطرف شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار