موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

حسینی:دولت موافق افزایش حقوق‌ها و عدالت در پرداخت‌ها است

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه دولت موافق افزایش حقوق‌ها است، گفت: دولت در صدد است که بتوان حقوق عده‌ای را که حداقل بگیر هستند ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش دهد تا به تدریج تفاوت دریافتی ها کمتر شود و به سمت عدالت در پرداخت‌ها حرکت کنیم، نه اینکه این فاصله هر سال بیشتر شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره برخی اخبار منتشر شده به نقل از وی در فضای مجازی، این ادعا که دولت مخالف افزایش حقوق کارمندان است، را رد کرد و با تاکید بر اینکه دولت موافق افزایش حقوق‌ها است، گفت: مخالفت دولت با حذف واژه "متوسط" است، پیشنهاد دولت متمرکز بر "متوسط افزایش حقوق ها" است تا بتواند توجه بیشتری به کارکنانی داشته باشد که در حال حاضر دریافتی کمی دارند.

حسینی تصریح کرد: بحث بنده در خصوص مباحث کلی لایحه بودجه بود که در پاسخ سوالی در مورد برخی تغییرات در کمیسیون تلفیق که هزینه ها را افزایش می دهد، این چنین توضیح دادم که در بودجه سالانه، درآمدها و هزینه‌ها و به تعبیری دخل و خرج باید همخوانی داشته باشد، اگر پیشنهاد جدیدی مطرح شود که موجب بار مالی اضافه  شود ابتدا باید منبع تامین درآمد مشخص گردد، این بار مالی چه در مورد حقوق و مزایا باشد و چه سایر هزینه های جاری و چه اعتبارات سرمایه ای و تملک دارایی تفاوت نمی کند، در صورت عدم پیش بینی درآمد متناسب با آن دچار ناترازی و کسری بودجه در سال بعد خواهیم شد که ثمره آن چیزی جز افزایش تورم و فشار بر مردم به ویژه طبقات کم درآمد نخواهد بود.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس در توضیح پیشنهاد دولت مبنی بر "متوسط افزایش حقوق ها" گفت: بر اساس این پیشنهاد، دولت در صدد است که بتوان حقوق عده ای را که حداقل بگیر هستند ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش دهد تا به تدریج تفاوت دریافتی ها کمتر شود و به سمت عدالت در پرداخت‌ها حرکت کنیم، نه اینکه این فاصله هر سال بیشتر شود، چون اگر حقوق همه به طور یکسان ۱۸ یا ۲۰ درصد افزایش یابد، ۲۰ درصد  کسی که حقوقش ۵۰ میلیون تومان است، ۱۰ میلیون تومان می شود  و ۲۰ درصد کارمندی که حقوقش ۱۰ میلیون تومان است، فقط ۲ میلیون تومان خواهد شد، یعنی دریافتی نفر اول ۶۰ و دریافتی نفر دوم ۱۲ میلیون تومان خواهد شد یعنی به جای کاهش فاصله دریافتی ها، سال به سال این تفاوت بیشتر می شود که این روند با شعارهای دولت عدالت محور و مجلس انقلابی سازگاری ندارد.

حسینی افزود: اختلاف نظر در این مسئله است که منتظر تصمیم صحن مجلس هستیم و امیدواریم با توجه به عنایت نمایندگان عدالت گرا، پیشنهاد دولت رای بیاورد تا سالانه شاهد بهبود وضع معیشتی کارکنان عزیزی باشیم که دریافتی کمتری دارند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در مورد افزایش حقوق کارکنان همگان اذعان دارند که پیشنهاد افزایش حقوق ها در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ از سوی دولت مطرح شد و وضع معیشتی و رفاه کارکنان شریف، بازنشستگان محترم و کارگران زحمت کش همواره مد نظر و دغدغه دولت مردمی بوده است و اهتمام رئیس‌جمهور محترم به این مهم بارها از زبان ایشان بیان شده است که یک نمونه آن موافقت دولت مردمی با نظام رتبه بندی معلمان و اجرای آن علیرغم بار مالی سنگین، بعد از یک دهه تعلل است.

وی افزود: بنده یادآور شدم مصوبات کمیسیون در صحن علنی و در شورای نگهبان مورد بررسی و مداقه قرار می گیرد و تجربه نشان داده که اگر مصوبه‌ای بار مالی اضافه داشته و مغایر با اصل ۷۵ قانون اساسی باشد در صحن مجلس یا شورای نگهبان تصویب و تایید نمی‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار