جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو

هلاکت ۲۱ نظامی صهیونیست در یک روز

ارتش رژیم اسرائیل صبح امروز سه‌شنبه ۲۳ ژانویه در حالی از کشته شدن ۲۱ نظامی دیگر خود در جنوب غزه خبر داد که رسانه‌ها مدعی تلفات بیشتری در خان‌یونس هستند و درگیری‌های روز گذشته را «بسیار سخت« توصیف می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «یکی از سخت‌ترین روزهای جنگ، نبردهای شدید روز گذشته در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه بود»، این توصیف گزارش پایگاه عبری واللا از منطقه‌ای است که نظامیان اسرائیلی در آن گرفتار شده‌اند.

 

اعلام امروز ارتش اسرائیل مبنی بر مرگ ۲۱ نظامی در حالی صورت می‌گیرد که ساعاتی پیش، سخنگوی سازمان امداد و نجات اسرائیل از کشته و زخمی شدن ۲۲ اسرائیلی در خان یونس خبر داده بود.

 

شکست‌های میدانی ارتش اسرائیل در جنوب غزه

نبردهای سنگین در خان‌یونس از دو هفته گذشته بین نظامیان اسرائیلی و نیروهای مقاومت آغاز شده است. منابع فلسطینی اعلام کردند که جنگنده‌های رژیم اسرائیل صبح امروز حملاتی سنگین به مرکز و شرق شهر خانیونس در جنوب نوار غزه انجام دادند.

 

توپخانه رژیم اسرائیل علاوه بر هدف قراردادن منازل مسکونی، از روز گذشته مجدداً اطراف بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس را بمباران کرد؛ امری که باعث شده تا جنوب غزه شاهد نبردهای شدیدی بین نیروهای مقاومت و نظامیان اشغالگر باشد.

 

انتقال کشته‌شده‌های ارتش اسرائیل به بیرون از غزه

ابتدا ارتش اسرائیل در ادامه سیاست اعلام قطره‌چکانی آمار تلفات خود، تنها به مرگ ۱۰ نظامی اقرار کرده بود؛ اما رسانه‌های عبری گزارش دادند که تنها در بمباران دو ساختمان و فروریختن ساختمان سوم در منطقه‌ای از خان‌یونس حدود ۲۰ افسر و سرباز کشته و زخمی شده اند.

 

طبق گزارش‌های عبری، شلیک راکت‌های RPG به این دو ساختمان منجر به انفجار مین‌هایی که از قبل در ساختمان تله‌گذاری شده بود، گردیده است؛ تخریب این دو ساختمان موجب کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از نظامیان اسرائیلی داخل ساختمان‌ها شد.

 

پس از انتشار بیانیه ارتش درباره کشته‌شدن ۱۰ نظامی صهیونیست، رادیو ارتش اسرائیل گزارش داد که تعداد اعلام شده افسران و سربازان کشته شده قطعی نیست و به خانواده‌های بیشتری درباره مرگ فرزندانشان اطلاع‌رسانی خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار