برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود
با توقیف یک شناور دیگر؛

مقابله وسیع سپاه با قاچاق سوخت در خلیج فارس

مقابله وسیع سپاه با قاچاق سوخت در خلیج فارس سپاه نیوز از شناسایی و توقیف یک شناور حامل ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط سپاه در خلیج فارس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیاست فعالانه سپاه در مبارزه با سوخت قاچاق روزانه و با شدت هر چه تمام تر ادامه دارد. درست چند رو پیش بود که روابط عمومی نیروی دریایی سپاه در اطلاعیه ای از توقیف 7 فروند کشتی صیادی ترال توسط یگان شناوری پایگاه امامت نیروی دریایی سپاه در منطقه جاسک خبر داد.

 

پیشتر نیز اخباری دال بر توقیف شناورهای حامل سوخت قاچاق توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران در رسانه ها منتشر شده بود.

 

در جدیدترین اقدام، سپاه نیوز خبر داده که در پی رصد دقیق و اقدامات اطلاعاتی رزمندگان منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه ، یک فروند شناور با بیش از 250 هزار لیتر سوخت قاچاق شناسایی و توقیف شد.

 

بنا بر این گزارش ؛ قاچاقچیان دستگیر شده در بازجویی اولیه عنوان کردند که محموله خود را از یدک کش ها در منطقه سنگ سلامه جمع آوری و بارگیری کرده اند. 

 

این شناور که در 20 مایلی شرق جزیره تنب بزرگ توسط شناورهای گشتی منطقه پنجم دریایی سپاه  توقیف شد به همراه قاچاقچیان، به منظور طی مراحل قانونی به مقامات و مسئولان قضایی تحویل داده شد.

 

روز گذشته نیز سرهنگ محمدنجفی در گفت‌وگویی با فارس در بندرلنگه خبر داده بود که طی عملیات رصد و کنترل ترددهای شناوری در خلیج فارس به منظور کشف و مقابله با قاچاق سازمان یافته گشت‌های شناوری منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس در محدوده ماموریتی این منطقه، با اشراف اطلاعاتی عملیاتی و اطمینان از قاچاق سوخت به وسیله یکی از لنج‌ها، در اقدامی غافلگیرکننده این لنج را توقیف کرد.

 

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه دلاورمردان نیروی دریایی بدون کوچکترین درگیری این شناور را توقیف کردند، افزود: این لنج توقیفی حامل تقریبا 250 هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به همراه 11 خدمه است که علاوه بر سوخت قاچاق، تعداد 30 عدد منوردستی که به جهت درگیری و فرار از دست مامورین به کار می‌رود نیز از این شناور کشف شد.

 

جانشین منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه یادآور شد: نکته جالبی که در این لنج به چشم می‌خورد ایجاد سازهای بتنی اطراف شناور جهت نفوذ ناپذیری و نرده کشی برای جلوگیری و ممانعت از ورود مامورین و همچنین ایجاد مخزن در قسمت پایینی لنج و تعدادی کف‌کش به منظور تخلیه و سوختگیری بود.

 

نجفی خاطرنشان کرد: این دسته از شناورها سوخت قاچاق را از شناورهای کوچکتر خریدار کرده و پس از ذخیره در مخازنی که در این لنج تعبیه کردند در فرصت مناسب به شناورهای بزرگتر و عمدتا خارجی که در این زمینه فعالیت دارند می‌فروشند.

 

وی بیان داشت: این لنج توقیفی پس از توقیف به همراه خدمه و محموله مکشوفه جهت سیر مراحل قضایی تحویل مراجعه ذی‌صلاح در شهرستان بندرلنگه داده شد.

 

جانشین منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه پاسداران در پایان تاکید کرد: نیروی دریایی سپاه در راستای انجام ماموریت محوله جدی و مصمم در برخورد با هرگونه ناامنی و هر نوع قاچاق در حوزه آب‌های سرزمینی است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار