مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

افتتاح نخستین پل هوشمند ضدبرف در تهران

نماینده مردم تهران به افتتاح نخستین پل هوشمند ضدبرف در پایتخت اشاره کرد و گفت: هر اقدامی که بتواند در راستای مدیریت و کنترل ترافیک عملیاتی شود، قابل تقدیر است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر. مجتبی توانگر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، درباره افتتاح نخستین پل هوشمند ضدبرف در پهنه شمالی پایتخت،گفت: گلایه به‌حق امروز شهروندان عمدتاً از ترافیک و آلودگی هوا است. هر اقدامی که بتواند در راستای مدیریت و کنترل این مقوله عملیاتی شود، قابل تقدیر است.

 

وی با اشاره به نارضاتی شهروندان از وضعیت ترافیک بویژه در مواقع بارندگی، اضافه کرد: به‌صورت طبیعی هنگام ریزش نزولات آسمانی وضعیت معابر پایتخت بحرانی‌تر هم می‌شود. در چنین شرایطی استفاده از ظرفیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان برای جلوگیری از یخ‌زدگی معابر به‌صورت خودکار حتماً به کاهش ترافیک منجر می‌شود. درست نظیر فناوری تازه‌ای که در ساخت پل دوربرگردان جدید اتوبان ارتش در شمال شهر استفاده شده است.

 

نماینده مردم تهران رویکرد جدید مدیریت شهری را برای تکمیل تقاطعات ناقص در راستای کاهش ترافیک و مصرف سوخت، مورد حمایت مجلس دانست و افزود: برای حل معضل ترافیک و آلودگی هوا، چاره‌ای جز سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل بویژه تقویت ناوگان عمومی شهر وجود ندارد.

 

توانگر بابیان آنکه فرایند منظم افتتاح پروژه‌های عمرانی در قالب پویش «امید و افتخار» نمودار کارآمدی نظام اسلامی است، اظهار داشت: دشمنان این مرز و بوم اما چشم دیدن پیشرفت‌های کشورمان را ندارند و در تلاشند تا با القای یأس و ناکارآمدی، افکار عمومی را پریشان کنند. در چنین شرایطی ابتکار شهرداری تهران برای راه‌اندازی پویش امیدوافتخار قابل تقدیر است.

 

وی در خاتمه تلاش مدیریت شهری را برای برگزاری منظم رویدادهای «امیدوافتخار» در پایتخت و هم‌چنین استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای جلوگیری از یخ‌زدگی معابر، الگویی برای دیگر کلانشهرهای کشور برشمرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار