دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

«ساینا» مجوز تاکسی گرفت

«ساینا» مجوز تاکسی گرفت مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور از طی شدن فرآیند اخذ مجوز ساینا برای کاربری تاکسی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، مرتضی ضامنی در تشریح ورود خودروی «ساینا» به حوزه تاکسیرانی کشور گفت: در حال حاضر در بخش تاکسیرانی تنها از یک خودرو یعنی «سمند سورن» استفاده می‌کنیم، ولی تعداد خودرویی که تحویل می‌شود بسیار کمتر از نیاز و تقاضای موجود است؛ لذا لازم است که از خودروی دیگری برای اضافه شدن به ناوگان بهره بگیریم که یکی از گزینه‌ها خودروی «ساینا» بود.

 

وی افزود: بر همین اساس فرایند اخذ مجوز برای کاربری تاکسی خودروی «ساینا» طی و این مجوز گرفته شد. درحال حاضر نیاز است شرکت خودروساز همکاری لازم را انجام دهد تا ما بتوانیم از این خودرو در این بخش استفاده کنیم؛ اما متأسفانه همراهی‌ها همانند گذشته نیست و تعداد سهمیه‌ای که می‌خواهند اختصاص دهند، بسیار کم است و بی تردید این موضوع قابل قبول نیست.

 

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور ادامه داد: ما در صورتی ساینا را وارد حوزه تاکسیرانی خواهیم کرد که شرکت خودروساز در همراهی لازم تعداد خودروی مناسبی برای این بخش تخصیص دهد که بتوانیم مشکلی از مشکلات حوزه تاکسیرانی را برطرف کنیم.

 

وی تأکید کرد: قطعا اگر تعداد خودروی مناسب به این حوزه تخصیص پیدا نکند؛ ورود نمایشی این خودرو به حوزه تاکسیرانی از منظر ما قابل قبول نیست./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار