احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

سازمان ملل: اکنون زمان توقف کمک به غزه نیست

معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه به قطع کمک‌های برخی کشور‌ها به آنروا واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، مارتین گریفیتس، معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری (OCHA) تاکید کرد که اکنون زمان توقف کمک‌ها به غزه نیست.

 

وی با انتشار پیامی در شبکه ایکس نوشت: «مردم غزه نزدیک به چهار ماه است که وحشت‌ها و محرومیت‌های غیرقابل تصوری را تحمل می‌کنند. نیاز‌های آن‌ها هرگز بالاتر از این نبوده و ظرفیت بشردوستانه ما برای کمک به آن‌ها هرگز در معرض چنین تهدیدی قرار نگرفته است.»

 

اخیراً چندین کشور از جمله ایالات متحده و انگلیس کمک مالی خود به آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) را به دلیل ادعا‌هایی مبنی بر مشارکت برخی از کارکنان آن در حمله حماس به اسرائیل متوقف کردند. آلمان یکی از جدیدترین کشور‌هایی است که در قطع کمک‌های مالی به آژانس به سایر کشور‌ها پیوسته است.

 

پیش از این، کمیسر کل آژانس آنروا از کشور‌هایی که کمک مالی به این نهاد را متوقف کردند، خواست در تصمیم خود بازنگری کنند. فیلیپ لازارینی اظهار کرد که توقف کمک مالی به آنروا، فعالیت‌های بشردوستانه آن در مناطق خاص به ویژه غزه را با خطر مواجه می‌کند.

 

توقف کمک مالی به آنروا و متعاقبا توقف خدمات رسانی این آژانس بین‌المللی به آوارگان فلسطینی در شرایط سخت جنگ، وضعیت فلسطینیان را که بیش از هر زمانی به کمک نیاز دارند، بسیار سخت‌تر و دشوارتر خواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر