عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

سازمان ملل: اکنون زمان توقف کمک به غزه نیست

سازمان ملل: اکنون زمان توقف کمک به غزه نیست معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه به قطع کمک‌های برخی کشور‌ها به آنروا واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، مارتین گریفیتس، معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری (OCHA) تاکید کرد که اکنون زمان توقف کمک‌ها به غزه نیست.

 

وی با انتشار پیامی در شبکه ایکس نوشت: «مردم غزه نزدیک به چهار ماه است که وحشت‌ها و محرومیت‌های غیرقابل تصوری را تحمل می‌کنند. نیاز‌های آن‌ها هرگز بالاتر از این نبوده و ظرفیت بشردوستانه ما برای کمک به آن‌ها هرگز در معرض چنین تهدیدی قرار نگرفته است.»

 

اخیراً چندین کشور از جمله ایالات متحده و انگلیس کمک مالی خود به آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) را به دلیل ادعا‌هایی مبنی بر مشارکت برخی از کارکنان آن در حمله حماس به اسرائیل متوقف کردند. آلمان یکی از جدیدترین کشور‌هایی است که در قطع کمک‌های مالی به آژانس به سایر کشور‌ها پیوسته است.

 

پیش از این، کمیسر کل آژانس آنروا از کشور‌هایی که کمک مالی به این نهاد را متوقف کردند، خواست در تصمیم خود بازنگری کنند. فیلیپ لازارینی اظهار کرد که توقف کمک مالی به آنروا، فعالیت‌های بشردوستانه آن در مناطق خاص به ویژه غزه را با خطر مواجه می‌کند.

 

توقف کمک مالی به آنروا و متعاقبا توقف خدمات رسانی این آژانس بین‌المللی به آوارگان فلسطینی در شرایط سخت جنگ، وضعیت فلسطینیان را که بیش از هر زمانی به کمک نیاز دارند، بسیار سخت‌تر و دشوارتر خواهد کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار