ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

سی‌ان‌ان: حمله به ایران نامحتمل‌ترین گزینه است

یک شبکه آمریکایی به نقل از منابع خود گزارش کرده که هیچ شواهدی در خصوص نقش مستقیم ایران در حمله اخیر به پایگاههای نظامی آمریکا وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه خبری سی‌ان‌ان با استناد به اظهارات مقامات آمریکایی در مدت‌زمان سپری‌شده پس از کشته شدن نظامیان آمریکایی در حمله پهپادی در خصوص اقدامات احتمالی پیش‌رو، نوشت که حمله به ایران یکی از نامحتمل‌ترین گزینه‌ها است.

 

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید جان کربی روز گذشته (دوشنبه) به شبکه سی ان ان گفت: «ما به دنبال جنگ با ایران نیستیم. ما به دنبال درگیری بزرگ‌تر در خاورمیانه نیستیم. در حقیقت تمامی اقدامات رئیس‌جمهور (بایدن) با هدف تنش‌زدایی و تلاش برای کاهش تنش‌ها طراحی شده است».

 

علی‌رغم آن‌که در نهایت ایالات متحده به بهانه حمایت ایران از گروههای مقاومت، جمهوری اسلامی را مقصر حمله اخیر به پایگاه نظامی خود در اردن معرفی می‌کند، اما سی ان ان به نقل از چندین منبع گزارش کرد که هنوز «هیچ نشانه‌ای» از نقش مستقیم ایران در حملات روز یکشنبه وجود ندارد و هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد ایران عمداً علیه ایالات متحده تنش‌زایی کرده باشد.

 

مقام‌های نظامی آمریکا یکشنبه شب گفتند که سه نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۲۵ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند.دولت جمهوری اسلامی ایران هرگونه مشارکت در این حمله را رد کرده است.

 

یکی از مقام‌های آمریکایی به سی ان ان گفته است: «فکر نمی‌کنم هدف این (حمله) تنش‌زایی بوده باشد».

 

مدیر برنامه غرب آسیا در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی جان آلترمن به سی ان ان گفته است حتی اگر آمریکا تلاش کند از طریق حملات محدود انتقام‌جویانه و متناسب تنش‌زدایی کند، از «نظر ایران و نائبانش ضعیف به نظر خواهد رسید».

 

از طرف دیگر، یکی از مقام‌های نظامی سابق ارتش آمریکا که از نزدیک تحولات خاورمیانه را دنبال می‌کند، به سی ان ان گفته است: «هر پیامی که مشاهده می‌کنید،‌ حاوی سخنانی از ترس و نگرانی دولت (بایدن) از تنش‌زایی است»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار