سی‌ان‌ان: حمله به ایران نامحتمل‌ترین گزینه است-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

سی‌ان‌ان: حمله به ایران نامحتمل‌ترین گزینه است

یک شبکه آمریکایی به نقل از منابع خود گزارش کرده که هیچ شواهدی در خصوص نقش مستقیم ایران در حمله اخیر به پایگاههای نظامی آمریکا وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 30
کد خبر: ۲۲۵۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه خبری سی‌ان‌ان با استناد به اظهارات مقامات آمریکایی در مدت‌زمان سپری‌شده پس از کشته شدن نظامیان آمریکایی در حمله پهپادی در خصوص اقدامات احتمالی پیش‌رو، نوشت که حمله به ایران یکی از نامحتمل‌ترین گزینه‌ها است.

 

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید جان کربی روز گذشته (دوشنبه) به شبکه سی ان ان گفت: «ما به دنبال جنگ با ایران نیستیم. ما به دنبال درگیری بزرگ‌تر در خاورمیانه نیستیم. در حقیقت تمامی اقدامات رئیس‌جمهور (بایدن) با هدف تنش‌زدایی و تلاش برای کاهش تنش‌ها طراحی شده است».

 

علی‌رغم آن‌که در نهایت ایالات متحده به بهانه حمایت ایران از گروههای مقاومت، جمهوری اسلامی را مقصر حمله اخیر به پایگاه نظامی خود در اردن معرفی می‌کند، اما سی ان ان به نقل از چندین منبع گزارش کرد که هنوز «هیچ نشانه‌ای» از نقش مستقیم ایران در حملات روز یکشنبه وجود ندارد و هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد ایران عمداً علیه ایالات متحده تنش‌زایی کرده باشد.

 

مقام‌های نظامی آمریکا یکشنبه شب گفتند که سه نظامی این کشور در حمله شبانه پهپادی به یک پایگاه آمریکا در اردن کشته و دستکم ۲۵ پرسنل نظامی نیز زخمی شدند.دولت جمهوری اسلامی ایران هرگونه مشارکت در این حمله را رد کرده است.

 

یکی از مقام‌های آمریکایی به سی ان ان گفته است: «فکر نمی‌کنم هدف این (حمله) تنش‌زایی بوده باشد».

 

مدیر برنامه غرب آسیا در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی جان آلترمن به سی ان ان گفته است حتی اگر آمریکا تلاش کند از طریق حملات محدود انتقام‌جویانه و متناسب تنش‌زدایی کند، از «نظر ایران و نائبانش ضعیف به نظر خواهد رسید».

 

از طرف دیگر، یکی از مقام‌های نظامی سابق ارتش آمریکا که از نزدیک تحولات خاورمیانه را دنبال می‌کند، به سی ان ان گفته است: «هر پیامی که مشاهده می‌کنید،‌ حاوی سخنانی از ترس و نگرانی دولت (بایدن) از تنش‌زایی است»./ فارس

ارسال نظر