ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم

واکنش سرلشکر سلامی به تهدیدات مقامات آمریکایی: هیچ تهدیدی را بدون پاسخ نمی‌گذاریم‌

واکنش سرلشکر سلامی به تهدیدات مقامات آمریکایی: هیچ تهدیدی را بدون پاسخ نمی‌گذاریم‌ فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: گاه دشمنان تهدید می‌کنند و این روزها هم از میان کلمات مقامات آمریکایی برخی تهدیدات را می‌شنویم، ما به آنها می‌گوییم "شما ما را آزموده‌اید و همدیگر را می‌شناسیم، هیچ تهدیدی را بدون پاسخ نمی‌گذاریم‌".
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنگره 24 هزار شهید تهران که امروز، چهارشنبه، در مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: 45 سال پیش در چنین ایامی امام بزرگوار بر تهران، قلب انقلاب اسلامی وارد شد و احیای مجدد مجد و عظمت اسلام و ایران را بنا نهاد.

 

وی افزود: رهبر انقلاب علم این انقلاب را در 34 سال گذشته به‌دوش گرفت و در عصر پیچیده‌ترین فتنه‌ها با تدبیر الهی، شجاعانه در قلب همه مسائل سهمگین ایستاد تا مکتب مقاومت را در قلب امت اسلام زنده نگه‌دارد.

 

سردار سلامی ادامه داد: تهران یک کهکشان پر از ستاره درخشان دارد که تعابیر ستایش‌برانگیز رهبر عزیزمان از تهران را در پی داشت، تهران واقعاً یک جهان‌شهر است، نقطه برخورد سیاست همه قدرتهای جهانی است و نقطه تلاقی نگاه شیاطین عالم و در عین حال مدفن سیاستهای استکبار و شهر انقلاب و در حقیقت قلب انقلاب ماست.

 

فرمانده‌کل سپاه گفت: تهران شهر کورکننده چشمان دشمنان و شهر ایستادگی و شکوه و عظمت و تمدن است. تهران با شهیدانش یک آسمان پرستاره روی زمین است.

 

وی عنوان کرد: تهران شهر لشکر محمد رسول الله(ص) است که بیشترین فرمانده لشکر شهید را تقدیم کرده است، همچنین تهران شهیدان بزرگی از امرای ارتش اسلام همچون شهیدان قرنی و ستاری تقدیم کرده است.

 

سلامی گفت: بقا و پیشرفت اسلام به شهادت است. جهاد و شهادت منطق ما برای دفاع از منزلت و کرامت ماست، اگر شهیدان نبودند اسلام و ایران هم نبود. کسانی که باعث شدند ایران بزرگ در‌ پرتوی اسلام عزیز در صفحه جغرافیای سیاسی عالم به‌عنوان یک شخصیت و هویتی محبوب در دل آزادگان عالم بدرخشد، همین شهیدان بودند.

 

فرمانده‌کل سپاه گفت: همه توطئه‌هایی که بر کشور تحمیل شد همه مقیاسی جهانی و ترکیب نامقدسی از همه قدرتهای شیطانی عالم را داشتند. هرچه دشمنی علیه این ملت می‌بینید همه آرزوهایی سرکوب‌شده و سِحرهایی باطل‌شده هستند که توسط شهیدان ما با شکست بدرقه شده‌اند.

 

سردار سلامی تصریح کرد: شکوه عظمت شهیدان را ما نمی‌توانیم بیان کنیم، اینها افتخارات جاودانه ما هستند و باید مکتب شهادت را تجلیل کنیم.

 

وی تأکید کرد: شمشیر جهاد ضامن عزت ماست، ما جنگ‌طلب نیستیم اما از خود و شکوهمان دفاع می‌کنیم. ما اذن دخالت بیگانه در سرزمینمان را نمی‌دهیم. این را هم بدانید آنها که شهید شدند برگزیده خداوند بودند. خانواده شهدا مایه شکوه و چشم و چراغ این ملت هستند.

 

سردار سلامی با بیان اینکه "ما در آستانه ورود امام راحل در 45 سال پیش هستیم"، ادامه داد: وقتی امام پا به این سرزمین گذاشت جهان اسلام در ناامیدی سیاسی به‌سر می‌برد. فرهنگ ما تاراج شده و ارزشهای ما محو شده بود و بخشی از جغرافیای آمریکا بودیم. امام روح آزادی و نفس اسلام را در این سرزمین جاری کرد. این انقلاب برای مستبدان عالم قابل تحمل نبود برای همین قدرتهای شیطانی مقابل آرمان امام ایستادند تا ملت ایران را از انتخاب یک‌ مسیر نورانی خارج کنند.

 

وی اضافه کرد: ارزش و عظمت شهیدان به این بود که رؤیای شیطانی دشمنان را نابود کردند نتیجه مجاهدت شهیدان این است که می‌توان مقابل قدرتهای بزرگ ایستاد و این درس همیشگی برای ماست. تاریخ کربلا تکرار نخواهد شد و آنچه تکرار می‌شود این است که امت امام خود را همچون نگین حفظ می‌کند، بر دشمنان می‌تازد و آنها را شکست می‌دهد.

 

فرمانده‌کل سپاه عنوان کرد: دشمنان برای ملت ایران جنگ اقتصادی، جنگ روانی و امنیتی ساختند اما در‌مقابل فرزندان این امت قدرت ساختند و شکوه و عظمت به‌دست‌آمده را قدر دانستند. اکنون ایران باعظمت و قوی و‌ پیشرفه است. گاه دشمنان تهدید می‌کنند و این روزها هم از میان کلمات مقامات آمریکایی برخی تهدیدات را می‌شنویم، ما به آنها می‌گوییم؛ "شما ما را آزموده‌اید و فصل مشترک ما با شما این است که همدیگر را می‌شناسیم ‌و هیچ تهدیدی را بدون پاسخ نمی‌گذاریم‌، به‌دنبال جنگ نیستیم ولی از جنگ نمی‌هراسیم‌ و‌ این حقیقتی است که در جامعه ما جریان دارد".

 

سلامی تأکید کرد: فلسطین در مسیر پیروزی است و صهیونیست‌ها نمی‌توانند ماه‌ها یک سرزمین کوچک را در جنگ نگه‌دارند و آنها قطعاً شکست خواهند خورد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار