بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

پوتین: جنگ با اوکراین مبارزه برای بقای روسیه است

پوتین در جریان اقداماتش برای پیروزی مجدد در انتخابات ریاست‌جمهوری جنگ اوکراین را مبارزه‌ای برای بقای کشورش عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در جریان اقداماتش برای پیروزی دوباره در انتخابات ریاست‌جمهوری درباره اهمیت جنگ اوکراین برای حفظ بقای روسیه صحبت کرد.

 

اظهارات پوتین در حالی مطرح می‌شود که شانس پیروزی‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه بسیار بالا بوده و وی قطعا برای یک دوره دیگر رئیس‎جمهور این کشور خواهد بود.

 

پوتین اقدامات نظامی‌ مسکو در اوکراین را جنگی برای بقای روسیه توصیف و عنوان کرده است که اکثریت قریب به اتفاق مردم کشور از مسیری که وی در جریان این جنگ انتخاب کرد، حمایت می‌کنند.

 

وی در این رابطه عنوان کرد: اگر مردم چنین احساسی نداشتند، هیچ اتفاقی نمی‌افتاد و ما همان کاری را انجام می‌دهیم که مردم از ما انتظار دارند. وی بار دیگر تاکید کرد که اعزام نیروهای روس به اوکراین جهت محافظت از مردم روسیه در شرق اوکراین و توقف آنچه که وی به عنوان تلاش‌های واشنگتن و ناتو برای تجاوز به منافع امنیتی و حیاتی مسکو توصیف کرد، بسیار ضروری است.

 

پوتین خطاب به مردم کشورش گفته است: اگر از مردم خود محافظت نمی‌کردیم، به کشوری ضعیف و فاقد خودکفایی تبدیل می‌شدیم که هیچ‌کس هم به آن اهمیتی نمی‌داد.

 

رئیس‌جمهور روسیه در بخشی از صحبت‌هایش به وضعیت اقتصادی کشورش نیز اشاره کرده و گفته است علیرغم انتظارات غرب که تمایل به سقوط اقتصاد روسیه داشت، اقتصاد این کشور حتی تحت تاثیر تحریم‌ها به شدت رشد کرده و تولیدات صنایع نظامی آن هم افزایش یافته است.

 

پوتین با ۷۱ سال سن قصد دارد تا بار دیگر به عنوان یک نامزد مستقل در انتخابات ۱۵ ماه مارس در این کشور شرکت کند. طبق اصلاحات قانون اساسی روسیه که خود پوتین هم طراح آن بوده است، وی برای دو دوره ۶ ساله ریاست‌جمهوری دیگر واجد شرایط است که به طور بالقوه به او اجازه می‌دهد تا سال ۲۰۳۶ در قدرت باقی بماند.

 

وی در حال حاضر به عنوان رئیس جمهور روسیه طولانی‌ترین رهبر کرملین پس از جوزف استالین است که در سال ۱۹۵۳ درگذشت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار