آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

تهران از فردا برفی می‌شود

بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی، وضعیت جوی استان تهران از امروز تا ظهر فردا آسمانی (۱۵ و ۱۶ بهمن ماه) صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعات با وزش باد و در مناطق پرتردد شهری با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  اداره کل هواشناسی استان تهران از بارش برف و باران و وزش باد از بعد از ظهر دوشنبه تا سه شنبه (۱۶ و ۱۷ بهمن ماه) در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نواحی شمالی و غربی استان خبر داد.

بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی، وضعیت جوی استان تهران از امروز تا ظهر فردا آسمانی (۱۵ و ۱۶ بهمن ماه) صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعات با وزش باد و در مناطق پرتردد شهری با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.

برای بعد از ظهر دوشنبه تا سه شنبه (۱۶ و ۱۷ بهمن ماه) با گذر موج ضعیفی از استان، آسمانی نیمه ابری تا ابری، در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نواحی شمالی و غربی گاهی بارش برف و باران و وزش باد مورد انتظار است همچنین در ساعات بعد از ظهر تا اواخر وقت سه شنبه در سطح استان به ویژه در نواحی جنوبی، غربی و ارتفاعات گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید پیش‌بینی می‌شود.

در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه (۱۹ و ۲۰بهمن ماه) به‌تدریج با استقرار جوی پایدار، وضعیت جوی استان آسمانی صاف تا کمی ابری و در مناطق پرتردد و صنعتی همراه با افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

طی پنج روز آینده روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران دوشنبه (۱۶ بهمن‌ماه) کمی ابری، همراه با غبار صبحگاهی، گاهی با وزش باد ملایم، از بعدازظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی سه شنبه (۱۷ بهمن‌ماه) نیمه ابری، گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید از بعدازظهر کاهش ابر با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۱۵- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار