هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است

تهران از فردا برفی می‌شود

بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی، وضعیت جوی استان تهران از امروز تا ظهر فردا آسمانی (۱۵ و ۱۶ بهمن ماه) صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعات با وزش باد و در مناطق پرتردد شهری با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  اداره کل هواشناسی استان تهران از بارش برف و باران و وزش باد از بعد از ظهر دوشنبه تا سه شنبه (۱۶ و ۱۷ بهمن ماه) در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نواحی شمالی و غربی استان خبر داد.

بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی، وضعیت جوی استان تهران از امروز تا ظهر فردا آسمانی (۱۵ و ۱۶ بهمن ماه) صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعات با وزش باد و در مناطق پرتردد شهری با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.

برای بعد از ظهر دوشنبه تا سه شنبه (۱۶ و ۱۷ بهمن ماه) با گذر موج ضعیفی از استان، آسمانی نیمه ابری تا ابری، در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نواحی شمالی و غربی گاهی بارش برف و باران و وزش باد مورد انتظار است همچنین در ساعات بعد از ظهر تا اواخر وقت سه شنبه در سطح استان به ویژه در نواحی جنوبی، غربی و ارتفاعات گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید پیش‌بینی می‌شود.

در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه (۱۹ و ۲۰بهمن ماه) به‌تدریج با استقرار جوی پایدار، وضعیت جوی استان آسمانی صاف تا کمی ابری و در مناطق پرتردد و صنعتی همراه با افزایش غبار محلی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

طی پنج روز آینده روند افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران دوشنبه (۱۶ بهمن‌ماه) کمی ابری، همراه با غبار صبحگاهی، گاهی با وزش باد ملایم، از بعدازظهر افزایش ابر با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی سه شنبه (۱۷ بهمن‌ماه) نیمه ابری، گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید از بعدازظهر کاهش ابر با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۱۵- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار