غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد کمیسیون اروپا واشنگتن را به اقدامات تلافی جویانه تهدید کرد عراقچی: جنگ 12 روزه تجربه‌ای ماندگار در تاریخ ایران بود بقائی: ایران بر ضرورت احترام متقابل میان ملت‌ها و پیروان ادیان مختلف تأکید دارد 2 شهید در حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا

صنعا: آمریکا اولین تهدیدکننده کشتیرانی در دریای سرخ است

وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن با تاکید بر اینکه آمریکا اولین و تنها تهدیدکننده امنیت کشتیرانی است، از موضع عربستان در خصوص دریای سرخ تمجید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارش شبکه خبری المیادین، وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن تاکید کرد که کشتیرانی در دریای سرخ برای ما مهم است و بار‌ها تاکید کردیم که کشتیرانی در این منطقه در امنیت کامل است.

 

وزارت خارجه یمن اضافه کرد که آمریکا اولین و تنها تهدیدکننده کشتیرانی است و این کشور بود که فضای دریای سرخ را نظامی کرد.

 

این وزارتخانه تاکید کرد: به هیچ وجه نمی‌توانیم در برابر تجاوز‌ها به کشورمان سکوت کنیم و این امر بر موضع ما در حمایت از غزه و فلسطین تاثیر نخواهد گذاشت.

 

شبکه المیادین همچنین به نقل از «حسین العزی» معاون وزیر خارجه یمن افزود: از موضع شجاعانه عربستان در خصوص مساله دریای سرخ تمجید می‌کنیم.

 

العزی همچنین بر لزوم حمایت از تحرکات و جنبش‌های مخالف در آمریکا و انگلیس در راستای مخالفت با رویکرد خصمانه آن‌ها علیه منطقه تاکید کرد.

 

این مقام یمنی همچنین از طرف‌هایی که از اقدامات یمن در دریای سرخ حمایت کردند، تقدیر و تشکر کرد.

 

«محمد البخیتی» عضو ارشد جنبش انصارالله یمن امروز با اشاره به بیانیه آمریکا و انگلیس مبنی بر این که حملات اخیر تنها از سوی این دو کشور انجام شده، آن را نشانه شکست ائتلاف غربی توصیف کرد.

 

وی افزود: اگر آتش جنگ منطقه‌ای افروخته شود، به معنای پایان هیمنه آمریکا در منطقه خواهد بود.

 

منابع خبری بامداد روز دوشنبه اعلام کردند که جنگنده‌های آمریکا و انگلیس بار دیگر به مناطق مختلف یمن حمله کردند.

 

این حمله ساعاتی پس از آن انجام می‌شود که «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس در پیامی بر همکاری و مشارکت با آمریکا در حملات و تجاوز به خاک یمن تاکید کرده بود.

 

آمریکا و انگلیس شامگاه شنبه (۱۴ بهمن ماه) نیز در بیانیه‌ای مشترک ادعا کردند که نیرو‌های آن‌ها به ۳۶ موضع انصارالله در ۱۳ نقطه در یمن حمله کرده‌اند.

 

آمریکا و انگلیس بامداد ۲۱ دیماه در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند. باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر