عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

صنعا: آمریکا اولین تهدیدکننده کشتیرانی در دریای سرخ است

وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن با تاکید بر اینکه آمریکا اولین و تنها تهدیدکننده امنیت کشتیرانی است، از موضع عربستان در خصوص دریای سرخ تمجید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارش شبکه خبری المیادین، وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن تاکید کرد که کشتیرانی در دریای سرخ برای ما مهم است و بار‌ها تاکید کردیم که کشتیرانی در این منطقه در امنیت کامل است.

 

وزارت خارجه یمن اضافه کرد که آمریکا اولین و تنها تهدیدکننده کشتیرانی است و این کشور بود که فضای دریای سرخ را نظامی کرد.

 

این وزارتخانه تاکید کرد: به هیچ وجه نمی‌توانیم در برابر تجاوز‌ها به کشورمان سکوت کنیم و این امر بر موضع ما در حمایت از غزه و فلسطین تاثیر نخواهد گذاشت.

 

شبکه المیادین همچنین به نقل از «حسین العزی» معاون وزیر خارجه یمن افزود: از موضع شجاعانه عربستان در خصوص مساله دریای سرخ تمجید می‌کنیم.

 

العزی همچنین بر لزوم حمایت از تحرکات و جنبش‌های مخالف در آمریکا و انگلیس در راستای مخالفت با رویکرد خصمانه آن‌ها علیه منطقه تاکید کرد.

 

این مقام یمنی همچنین از طرف‌هایی که از اقدامات یمن در دریای سرخ حمایت کردند، تقدیر و تشکر کرد.

 

«محمد البخیتی» عضو ارشد جنبش انصارالله یمن امروز با اشاره به بیانیه آمریکا و انگلیس مبنی بر این که حملات اخیر تنها از سوی این دو کشور انجام شده، آن را نشانه شکست ائتلاف غربی توصیف کرد.

 

وی افزود: اگر آتش جنگ منطقه‌ای افروخته شود، به معنای پایان هیمنه آمریکا در منطقه خواهد بود.

 

منابع خبری بامداد روز دوشنبه اعلام کردند که جنگنده‌های آمریکا و انگلیس بار دیگر به مناطق مختلف یمن حمله کردند.

 

این حمله ساعاتی پس از آن انجام می‌شود که «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس در پیامی بر همکاری و مشارکت با آمریکا در حملات و تجاوز به خاک یمن تاکید کرده بود.

 

آمریکا و انگلیس شامگاه شنبه (۱۴ بهمن ماه) نیز در بیانیه‌ای مشترک ادعا کردند که نیرو‌های آن‌ها به ۳۶ موضع انصارالله در ۱۳ نقطه در یمن حمله کرده‌اند.

 

آمریکا و انگلیس بامداد ۲۱ دیماه در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند. باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر