عیدی بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است

وزیرکار:تنها راه برون رفت مشکلات ایجاد اشتغال است

وزیرکار گفت: راه حل برون رفت از مشکلات، ایجاد اشتغال است و برای ایجاد اشتغال پایدار گریزی جز مجهز شدن به آموزش‌های فنی حرفه‌ای و مهارتی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدصولت مرتضوی، وزیرکار با حضور در مراسم افتتاح و بهره‌برداری 1000پروژه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به اهمیت امر مهارت گفت: امروز کشور به یک کارگاه بزرگ اجرایی، عمرانی و آموزشی تبدیل شده است و شاهد مثال آن بهره‌برداری از 1000پروژه و مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و کارگاه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای با اعتباری بالغ بر 1200میلیارد ریال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر توانمندی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای مهار تورم و رشد تولید با تربیت نیروی خلاق و ماهر تأکید کرد و گفت: یکی از راه‌حل‌های مناسب برای عبور از مشکلات کنونی کشور تربیت نیروی انسانی است.

وی با بیان اینکه اهمیت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در نهضت ملی مهارت یکی از ابداعات بزرگ وزارت کار به شمار می‌رود ادامه داد: برای آنکه مرزهای توسعه درنوردیده شوند، باید کارگزاران توسعه محور مجهز بر ابزار علم و عمل باشند که خوشبختانه در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای علم و عمل را توأمان با هم داریم.

وزیر کار با تأکید بر اینکه تنها راهکار برون رفت از مشکلات، ایجاد اشتغال است ادامه داد: برای ایجاد اشتغال پایدار گریزی جز مجهز شدن به آموزش‌های فنی حرفه‌ای و مهارتی نیست. برای تحقق این امر لازم است طراحی‌های آموزش فنی و حرفه‌ای بر اساس اولویت سنجی و اولویت‌های بازار کار صورت گیرد و در حوزه اشتغال و کاهش نرخ بیکاری طرحی نو در انداخته شود و این طرح مجهز به موضوع آموزش فنی و حرفه ای باشد.

مرتضوی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های ما در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بحث ناترازی در پرداخت‌ها بود گفت: خوشبختانه در طول دو سال گذشته اقدامات مطلوبی در حوزه متناسب‌سازی حقوق‌ها صورت گرفت که البته هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم.

وزیرکار گفت: باز طراحی، تنظیم و ارائه لایحه اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و تصویب آن در شورای نگهبان اقدام ارزشمندی بود که امیدواریم از این طریق به تفکر مردمی‌سازی اقتصاد و همچنین واگذاری امورات مردم به مردم در بخش آموزش های مهارتی و فنی و حرفه‌ای بیشتر از گذشته برسیم./تسنیم

ارسال نظر