حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

تعیین عوارض قطع درخت/ سازمان بوستان باید نسبت به خرید و کاشت درختان جدید اقدام کند

تعیین عوارض قطع درخت/ سازمان بوستان باید نسبت به خرید و کاشت درختان جدید اقدام کند اعضای شورای اسلامی شهر تهران تبصره ۱۲ لایحه اصلاحیه مصوبه اخذ عوارض حفظ و گسترش فضای سبز شهر تهران را به همراه پیشنهاد ریاست شورا با اکثریت آراء به تصویب رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 13
کد خبر: ۲۲۸۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اعضای شورای اسلامی شهر تهران در دویست و پانزدهمین جلسه علنی این شورا بررسی لایحه اصلاحیه مصوبه اخذ عوارض حفظ و گسترش فضای سبز مبتنی بر ارزش اکولوژیک درختان را در دستور کار خود داشتند.

در همین راستا مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران، گفت: در این لایحه در خصوص تعهد کاشت و تحویل درختان اعلام شده بود که تحویل درختان باید به منطقه شهرداری تهران انجام شود که در اصلاحیه عنوان شده که سازمان بوستان‌ها قیمت این درختان را مشخص کند و رقم آن به سازمان پرداخت شود.

او افزود: در این لایحه مقرر شده بود تعدادی از درختان باید توسط مالک در پلاک مشخص شده کاشته شود، اما در مورد آنچه که باید به عنوان مازاد تحویل داده می‌شد، قرار شد رقم ریالی آن به سازمان پارک‌ها پرداخت شود تا کاشت درختان توسط این سازمان انجام شود. در تبصره ۱۲ این لایحه اعلام شده بود این مبلغ توسط سازمان بوستان‌ها برای کاشت درخت هزینه خواهد شد.

در ادامه مهدی چمران ریاست شورا با اشاره به اینکه این لایحه پیشتر در شورای اسلامی شهر تهران مورد بررسی قرار گرفته و بیش از ۵ درصد افزایش برای این عوارض در نظر گرفته نشده است، افزود: امروز اصلاحیه این مصوبه مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ لذا پیشنهاد می‌کنم که در این لایحه جملات با عنوان اینکه مبلغ کاشت درختان توسط فرد پرداخت و سازمان بوستان‌ها از سوی فرد نسبت به خرید و کاشت درختان اقدام می‌کند، اصلاح شود.

در نهایت اعضای شورای اسلامی شهر تهران پس از بحث و بررسی با اکثریت آرا این تبصره را به همراه پیشنهاد رئیس شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رساندند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار